Çözülememiş Gizemli Olaylar

MT2'de ki Demirci'nin "Yakmaması" için ne yapılması gerekir? Hayatımda ki en büyük gizem olacaktır.
O tamamen algoritma ile alakalıdır. Daha iyi anlayabilmen için yazıyorum.

Diyelim ki +8'den +9 basılacak bir itemin geçiş şansı %7'dir. Bunu 100 bölersin sonuç 14 çıkar ve algoritma sana derki önüne 14 tane kağıt bırakıyorum. Bunlardan sadece 1 tanesi'ni doğru seçersen itemin +9 olur. Ancak algoritma sana herhangi bir ipucu vermez ve patron o olduğu için kurduğu düzende istemezse mantık dahi arayamazsın sadece kuralını koyar ve 14 karttan birisini seçmeni ister sonrası ise herşey senin şansına kalır. Çünkü metin2 şans faktörüne dayalı bir oyundur.

2009 yılları felan bu oyun çok güzeldi. Ne zaman farklı bir şirkette satıldı ve veletler oyuna girdi hele ki oyunun şans faktörüne bağlı olup birde üstüne parası olanın lider olduğu bir oyunla kalmayıp grafiklerin bile yerlerde süründüğü bu oyuna Recep Baltaş'ın dediği gibi leş bir oyunda başka bir şey değil.
En büyük gizem toprağın altından çıkacak orijinal İncil ve Tevrat'ın halen bulunamamasıdır.
Mersin tarsus'ta bununla alakalı söylentiler vardı. İzlemediysen youtube mersin tarsus incil yaz.
Ateistlerle ben bu konuyu konuşamıyorum. Çözemediğim kendi hayatımdaki gerçek olay bir hocanın hiç kimsenin dahi bilmediği geçmişteki bir şeyi bilmesi. Mantık ve izah yok yani. Kimse bilmiyor sadece sen biliyorsun günlerden bir gün başıma bir olay geliyor hocaya gidiyorum ve önceden yaşamış olduğum sadece benim bildiğim bir şeyi ayrıntılarıyla anlatıyor. Ve bu hocanın benden hiçbir çıkarının olmaması. Akıl dışı tuhaf ürkütücü.
Senin için özel değilse ayrıntılı olarak özelden yazabilirmisin.
 
Son düzenleme:
Bunun üzerine konu açacaktım hatta yazmıştım sonra sildim aileme anlatmadım ama arkadaş ortamına anlattım, benim başıma gelen olay gece saat 23:00 eve gidiyorum solumda market sağımda oto yıkmama var alanı geniş, oto yıkama normalde geç saatlere kadar açık o gün kapalıydı. Ben oto yıkama tarafından yürüyorum, oto yıkamanın tam ortasında bir kadın uzun boylu, sarı saçlı, mini etekli bir kadın ama üstü başı yırtık, kirli ayaklarını çapraz yapıp iç içe sokmuş benim olduğum tarafa bakıyor. Aramızda 10 kısa adım fark var.

Etrafa baktım arabalar geçiyor ama kimse yok, tedirgin olmaya başladım. Çok hızlı yürüyerek yoluma devam ettim oto yıkmanın az aşağısında 15-20 Metre mesafede Kokoreç satan bir yer var yanında da hep küçük, korkak bir köpek bulunuyor. Ve köpeğin yanından geçtiğimde bana havlayarak üzerime koşmaya başladı. Koşarak kaçtım eve geldim ve bilgisayardan PUBG oynadım. :)

Ama unutamadığım olaydır.
 
1.Bermuda
2.Stonehenge
3.Piramitler
4.51.Bölge
5.Reptilian Irkı Ve Irklar

Daha aklımda fakat yazamadığım onca şey
Bermudanın sırrı çözüleli çok oldu uçakların düşmesi ve gemilerin batmasının nedeni bölgede ki manyetik alan gücü ve saatte 270 kilometre hıza kadar ulaşabilen rüzgar hızları.
İlk defa gördüm taşların böyle oluşu sanki çok anormal
Arazide eskiden göl varmış gibi.
Görülebileceği üzere vadi dümdüz ve çevresi yüksek dağlarla çevrili bu da rüzgarın vadinin bir ucundan girip çarpacağı bir engel olmadığından hızlanarak vadinin diğer ucundan çıkmasını sağlıyor etrafta ki dağlarda yüksek olduğundan rüzgarın gidebileceği tek bir yön kalıyor dolayısı ile vadide ki taşlar rüzgarın etkisiyle hareket ediyor.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı