CS:GO Haksız Yere Vac Ban

Katılım
7 Ocak 2019
Mesajlar
22
Ben CSGO'da hicbir zaman hile acmadim, zaten acmam da. Zaten oyunu 25 TL iken aldim, bir daha 78 TL vermek istemem, veremem de ama hile acmadigim halde arkadaslarimla rek girerken sol yukarida sohbet oluyor ya orada kullanici adim ve birkac İng bir sey ve vac yaziyor. Anlamadim, lutfen yardim edin.
 
oynamayı bilmiyorsan hile kullanma. Hırsından değilde kaybettiğin için ağlıyorsan oynama...
CS 1.5 ten beridir de oynarım zaman zaman ara verdim..ancak şimdiye kadar profesyonel dediğimiz e-spor oyuncuları bile aynı raund da 2 headshot aldığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez... Youtube da o kadar CSGO oyuncusu var..arada Maçlarını izlerim.. Bir kişi 3 Kişiye karşıyken 3 ünü de Headshot ile aldığı bir video izlemedim.

+Genelde Hileci dediğim oyuncular ortadan koştur koştur gidip 1-2-3 headshot alıyor..
sırtı dönük olduğu adama bir anda dönüp headshot atıyor.

+Birisi iyi oyuncu ise o zaten belli eder tarzını ve şeklini... Ancak Hileci Bir ..................... ise


bu arada kaç yaşındasınız?
Ben hayatımda hiç hile kullanmadım ve hiç ban yemedim. Ve aynı roundda ace atıp hepsini de hs olarak almışlığım var. Söylediğin her şeyi yapmışlığım var ve hala da yapıyorum. Ve hile kullanmıyorum. Ortadan koştur koştur giderim ve 1-2-3 headshot atarım. Ve hile kullanmıyorum yaşım da 19. Ben o söylemimi arkadaşlarım dolayısı ile söyledim, çünkü haksız yere ban yiyen çok arkadaşım var. Peki ben size sorayım; bu oyuncuların tarz ve şeklinden iyi oyuncu olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Yani orayı pek anlamadım ben.

Bence siz gerçekten ''kolsuz'' dediğimiz sınıfa giriyorsunuz. Karşısındaki oyuncuyu öldürdüğünde sevinen ama öldüğünde hemen herkese hile diyen ve kendini avutan ''kolsuz'' oyuncular.
 
Bunu birçok kişi iddia etmekte. Peki haksız olduğunu siz nereden biliyorsunuz? Sonuçta arkadaşlarınızın sistemi 7/24 sizin denetiminiz altında değil.
Tamam hile kullanmış ve o yüzden ban yemişler olarak varsayalım. Peki buradaki arkadaşların söyledikleri '' şu kadar hs atıyorsa hiledir'' falan mantıklı mı sizce. Onların söylediği her şeyi yapabiliyorum ve ben o zaman hileyim. Öyle mi? Ama ben hile kullanmadığımdan %100 eminim. Bence insanlara sırf kendi kötü oyunculuğu yüzünden iftira atmayı bırakmaları gerekiyor.
 
Peki buradaki arkadaşların söyledikleri ''şu kadar HS atıyorsa hiledir'' falan mantıklı mı sizce?

Değil elbette.

Ama bazı oyuncuların bariz hile kullandığını anlamak mümkün. Bunu oynayış tarzından, vuruşlarından, oyundaki tavırlarından, şeytanın bile aklına gelmeyecek yerlere odaklanıp rakibi takip ettikten sonra anında indirmesinden anlayabilirsin.

Tabii istisnalar dışında.

Yoksa oyunda 3-4 HS atan adam direkt hilecidir diye bir şey yok. Bunun için aim haritalarında saatlerini harcayan adamlar var. Kendini sırf bu alanda geliştiren, kas hafızasını çalıştıran kişiler tanıyorum.

Kafanı çıkardığın anda indiriyorlar :D
 
İyi bir gün geçirmeniz dışında her oyunda 10 / 9 HS ile oynayamazsınız!
Oynarım kardeşim. Oynuyorum diyorum işte. Kesin olarak ''oynayamazsın!'' diyemezsin yani. Oynuyorum ve hile değilim.
anladığım kadarıyla daha açıklayıcı olmalıyım anlaşılması için.
Bence sen gerçekten basit bir insansın.

3-kolsuz tabiri sanırım kendiniz için söylediniz! konuşmalarınıza bakarsak!!!
Ne alakası var! Gayet de size söyledim. Kolsuzsunuz işte. Çok bariz yani, kolsuzsun ve sürekli iyi oyunculara iftira, çamur atıyorsun. Basit bir insansın.
 
Oynarım kardeşim. Oynuyorum diyorum işte. Kesin olarak ''oynayamazsın!'' diyemezsin yani. Oynuyorum ve hile değilim.

Bence sen gerçekten basit bir insansın.


Ne alakası var! Gayet de size söyledim. Kolsuzsunuz işte. Çok bariz yani, kolsuzsun ve sürekli iyi oyunculara iftira, çamur atıyorsun. Basit bir insansın.

basit size denmeli. Uslubunuza dikkat edin!

Terbiyenizi bozmayın....
 
Adam bana dolaylı yoldan hileci, emek hırsızı diyor. Eğer birisinin terbiyesini sorgulamak istiyorsan önce ona bak. Ki şu mesajınla pek de sorgulama yeteneğin olduğunu düşünmüyorum.

Sana senin sözlerinle cevap verdiğim için olabilir mi? söylediğin sözlerde kırılacak birşey varsa niye yazıyorsun Yoksa neden sıkıntı yapıyorsun!
 

Geri
Yukarı