MSI X570 Anakartlara Sıvı Soğutucu Hediyesi

Ürün kaydını nerden nasıl yaptınız.
Bende MSI x570 edge WiFi aldım ama ürün kaydını bir türlü yapamıyorum.
Bu sayfadan ileri gidemedim bir türülü Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim
Ana sayfada product registration var ona tıkla ardından yeni ürün kaydına tıklayıp bilgilerini gir. veya profiline girdiğinde ürünlerim sekmesinde yeni ürün kaydı var oarada.
 
Bende kayıt yaptım. 2 gündür awaiting review yazıyor yani inceleme bekleniyor. Bakalım durum değişirse buradan bilgi aktarırım.
 
Merhaba, ben de MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi aldım 8 Temmuz'da. MSI sitesinde kaydı yaptırdım, 19 Temmuz'da başvuru onaylanıp soğutucu adresime kargolandı maili aldım, sanırım 3 haftaya kalmaz gelir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi hayırlısı
Şuan satın aldığım yerden iade etmediğime dair onay bekliyorlar. Onaylandığı takdirde direk kargolama yapılacağı söylendi.
Ne zaman satın almıştınız? Kiminle iletişime geçtiniz? Hangi platform üzerinden mesaj attınız? Bilgilendirebilir misiniz? Bende şuan onay bekliyorum fakat ne durumda süreç bilmiyorum.
 
Hadi hayırlısı

Ne zaman satın almıştınız? Kiminle iletişime geçtiniz? Hangi platform üzerinden mesaj attınız? Bilgilendirebilir misiniz? Bende şuan onay bekliyorum fakat ne durumda süreç bilmiyorum.
9'unda satın aldım. 12'sinde sisteme girdim. 20'si gibi sanırım kabul oldu ve beklemeye başladım ortalama 14 gün sonra yani iade süresi geçtikten sonra kabul oluyor diye biliyorum yani 12'sinde sisteme girdim desem 14 gün sonra yani yarın veya haftaya pazartesi hediyemi kargoya vermeleri gerek. Donanım Haber'deki konu üzerinden iletişime geçtim ve şu adrese mail yolladım. info-tr@msi.com
Mail'lere çok geç cevap veriyorlar haberiniz olsun şimdiden.
Merhaba ,



Gönderiminiz bugün MNG kargo ile yapılacaktır. Elimizde olmayan sebeplerden ötürü sürecin uzadığını hatırlatır, hediyenizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Hediyeniz ulaşınca, Donanım Haber başlığına bir fotoğraf gönderirseniz çok memnun oluruz.



İyi Günler,

MSI Türkiye

Cevabını aldım. Ürün elime ulaştığı takdirde sizlere fotoğraf yollayarak daha net bilgilendirme yaparım arkadaşlar.
 
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, soğutucu bugün elime ulaştı. 19 temmuzda onaylanmıştı kısa sürede gelmesi sürpriz oldu çünkü 8 hafta alabilir yazıyordu msi sitesinde, sanırım Türkiye ofisinden geldiği için hızlı oldu
20190729_112347.jpeg
20190729_112342.jpeg
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı