MSI X570 Anakartlara Sıvı Soğutucu Hediyesi

Hayırlısı olsun. Ben 18'inde kayıt yaptırdım sanırım. Hala awaiting review kısmında bekliyor.

Şuan elime geçti. Kurulum yapıldıktan sonra tekrardan sizleri ürünün akıbeti konusunda bilgilendiririm.

WhatsApp Image 2019-07-29 at 2.29.51 PM.jpeg

Benim de 3 gün oldu onaylanmadı fakat onay süreci 14 iş günü sürüyor. Onaylamamaların sebebi şu olabilir. Kişi Msı x570 gaming edge wifi alır ve anakartı hiç kullanmadan sıvı soğutma hediyesini alır. Sonra Hoop anakartı 15 gün içinde iade eder sonra adam bedavaya sıvı soğutma almış olur. O yüzden biraz sabır.

Öyle hoop diye bir şey yok. İade yasasını doğru oku. İade yapılacağı zaman; ürünün tüm aksesuarları ve varsa promosyon hediyeleri geri verilmedikçe iade işlemi gerçekleşmez.

Bu yüzden özellikle de oyun hediyesi olan cihazların lisanslarını hemen aktifleştirmeyin. Cihazı iade ederken, kullandığın lisansı da geri veremeyeceğin için birçok firma yasal hakkı olarak sıkıntı çıkarabiliyor.

Önce bir süre cihazı test edin, sonra aktifleştirin.

Son düzenleme:
Öyle hoop diye bir şey yok. İade yasasını doğru oku. İade yapılacağı zaman; ürünün tüm aksesuarları ve varsa promosyon hediyeleri geri verilmedikçe iade işlemi gerçekleşmez.

Bu yüzden özellikle de oyun hediyesi olan cihazların lisanslarını hemen aktifleştirmeyin. Cihazı iade ederken, kullandığın lisansı da geri veremeyeceğin için birçok firma yasal hakkı olarak sıkıntı çıkarabiliyor.

Önce bir süre cihazı test edin, sonra aktifleştirin.

MSI Türkiye'nin Donanım Haberde açıklaması bulunmuş. Dediğiniz doğru fakat bu iade meselesi süreci yavaşlatmış bulunmakta.

Öncelikle kampanyaya gösterilen yoğun ilgi için teşekkür ederiz.

Üzülerek belirtmeliyiz ki, bazı başvuruların ardından iade talepleri açıldığı tespit edilmiştir. Üstelik bu taleplerin bazıları bize forum hesaplarından ulaşıp süreç hızlandırması için ricada bulunan kişilerdir. Kişisel hakları korumak adına bu isimleri buradan belirtmiyoruz. Kendilerine gerekli bilgilendirmeyi özel mesaj olarak iletiyoruz.

Halihazırda soğutucuları eline ulaşıp, iade sürecini başlatanlardan satın aldıkları yer tarafından soğutucuların da iadesi talep edilecektir.

Kampanya sürecinin suistimal edilmemesi açısından tüm onaylar başvuru tarihinden 14 gün sonrasında gerçekleşecektir.

Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

MSI Türkiye'nin Donanım Haberde açıklaması bulunmuş. Dediğiniz doğru fakat bu iade meselesi süreci yavaşlatmış bulunmakta.

Öncelikle kampanyaya gösterilen yoğun ilgi için teşekkür ederiz.

Üzülerek belirtmeliyiz ki, bazı başvuruların ardından iade talepleri açıldığı tespit edilmiştir. Üstelik bu taleplerin bazıları bize forum hesaplarından ulaşıp süreç hızlandırması için ricada bulunan kişilerdir. Kişisel hakları korumak adına bu isimleri buradan belirtmiyoruz. Kendilerine gerekli bilgilendirmeyi özel mesaj olarak iletiyoruz.

Halihazırda soğutucuları eline ulaşıp, iade sürecini başlatanlardan satın aldıkları yer tarafından soğutucuların da iadesi talep edilecektir.

Kampanya sürecinin suistimal edilmemesi açısından tüm onaylar başvuru tarihinden 14 gün sonrasında gerçekleşecektir.

Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Adamlar da tam olarak dediğim şeyi yazmış. Bizim çakal milletimiz yasayı bilmediği için, MSI'ı zora sokmuşlar. MSI da böyle bir önlem almış.

soğutucu gayet sessiz ,maksimum 68-70 dereceleri gördüm oyun oynarken (metro exodus),stock soğutucu ile fan sesi çoktu ve sıcaklıklar 80 üzerine çıkıyordu.bekleme sıcaklıklarıda 37-40 derce civarına düştü,benchmark(cpuz) skorları %2 civarı arttı (sanırım işlemci max boost değerlerine daha sık çıkıyor),x570 gaming edge wifi mystic light ile senkronlu çalışabiliyor,kumandasını takmadım.

Ben de hala bekliyorum onaylanmasını.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190730_121926.jpg
    Screenshot_20190730_121926.jpg
    182,2 KB · Görüntüleme: 78
Ben de hala bekliyorum onaylanmasını.
Bro invoice number kısmı boş mu senin? Ben girmiştim ama şu an boş görünüyor. Bir de QP'den aldım. Normalde siparişlerimde görünüyordu, şimdi giriş yaptığımda öyle bir sipariş verdiğim görüntülenmiyor. Umarım bir sorun yaşanmaz.

Bro invoice number kısmı boş mu senin? Ben girmiştim ama şu an boş görünüyor. Bir de QP'den aldım. Normalde siparişlerimde görünüyordu, şimdi giriş yaptığımda öyle bir sipariş verdiğim görüntülenmiyor. Umarım bir sorun yaşanmaz.
Evet benim de boş gözüküyor şuan ama girdiğime eminim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı