Zaten ben de bu durumu tersine çevirmek için sordum.E zaten hal bu ise arkadaşındir. Kızın seni öyle görmesi de normaldir. Anormal bir şey göremedim.
Zaten ben de bu durumu tersine çevirmek için sordum.E zaten hal bu ise arkadaşındir. Kızın seni öyle görmesi de normaldir. Anormal bir şey göremedim.
Biraz klişe gelecek ama öyle bir kız olmadığını biliyorum.Bazı kızlar var ki etrafında birçok kişinin dönmesinden ve kendileriyle ilgilenmesinden haz duyuyorlar. Eğer öyle biri olduğunu gözlemlerseniz fazla üstüne düşmeye gerek yok.
Öyleyse zamana bırakın, iletişimi kesmeyin. Bazen iyi bir arkadaşlık zaman içerisinde güzel bir ilişkiye evrimleşebiliyor. (Bence)Biraz klişe gelecek ama öyle bir kız olmadığını biliyorum.
Bakacağız artık.Öyleyse zamana bırakın, iletişimi kesmeyin. Bazen iyi bir arkadaşlık zaman içerisinde güzel bir ilişkiye evrimleşebiliyor. (Bence)
Sana kiz mi yok "Terminatör". Birak gitsin.
Evet, daha çok robot var.Sana kiz mi yok "Terminatör". Birak gitsin.
Anladığım kadarıyla teklif etmemişsin. Hoşlanıyor musun ondan anlamadım. Yanlız kalmaya ihtiyacım var dediğinde öyle bir imaj çıkmış ortaya.Valla ne diyeyim kıza söyleyince ben hiç öyle düşünmemiştim vs. burun kıvırdı bildiğin ben de daha uzatmasın diye yanlız kalmaya ihtiyacım var deyip WhatsApp'ı kapattım. Zaten ne zaman mesaj atmasam bir süre sonra ''Küs müyüz?'', ''Bir şeyin mi var?'' gibi mesajlar atıyor.
Evet cevabımı aldıktan sonra kısa kestim.
Açık açık söyledim, senden hoşlanıyorum diye bildiğiniz teklif ettim. Reddettikten sonra teselli etmek istercesine bir şeyler söyledi ben de ne söyleyeceğini bildiğim için konuşmayı kısa kesme sebebi olarak ''Yanlız kalmaya ihtiyacım var.'' dedim.Anladığım kadarıyla teklif etmemişsin. Hoşlanıyor musun ondan anlamadım. Yanlız kalmaya ihtiyacım var dediğinde öyle bir imaj çıkmış ortaya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.