Sapphire Pulse RX 5700 XT vs Gigabyte RX 5700 XT OC

Cessase

Hectopat
Katılım
19 Temmuz 2019
Mesajlar
423
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RX 5700 XT custom modeller düştü ve en ucuzları da bunlar olacak muhtemelen. ASUS STRIX'ler pahalı olacağı için bu ikisinden birini almayı planlıyorum. Ne dersiniz, hangisi olsun? İkisi de Amazon'da 420 dolar ve TR vergileri ile 500-515 dolar civarına alabilecek durumdayım. O da 2750-2950 civarlarında seyrediyor. Sapphire 2 fanlı Gigabyte hem 3 fanlı hem de overclock olarak geliyor.

Markaların geçmiş ürünlerini bilenler olarak yorumlarınızı rica ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni anakart lazım. RX 5700 serisini gider Vega alırım daha iyi ekran kartı+anakart 4500 TL yapacak çok para. Kaldıki doların yarina ne olacağı belli değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni anakart lazım RX 5700 serisini gider Vega alırım daha iyi ekran kartı+anakart 4500 TL yapacak çok para kaldıki doların yarina ne olacağı belli değil.
X570 anakartım hazır zaten. Dolar zaten haftalık artık %1-2 dalgalanıyor eski durumu geride kaldı gibi ki dalgalansa bile aşağı yönlü gibi duruyor. Gigabyte olan gayet alınabilir gibi ama yine de emin olmak istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Testlere göre ASUS STRIX diğerlerine göre kötü. Sapphire Pulse bile STRIX'den daha serin çalışıyor.
HMM bunu bilmiyordum, hiçbir yerde de görmedim gerçi daha STRIX ve Gigabyte testini. Sanırım Gigabyte almak en mantıklısı olacak.
Gigabyte almanı tavsiye ederim. 3 fanlı soğutma ve twin frozer her zaman daha iyidir.
Niyetim o yönde ama 3 fanlı ve OC olup referans modelden 20 dolar pahalı gelmesi içimde bir kuşku uyandırdı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu bilmiyordum, hiçbir yerde de görmedim gerçi daha Strix ve Gigabyte testini. Sanırım Gigabyte almak en mantıklısı olacak.
Bence Türkiye'ye gelmelerini bekleyin ve buradan Türkiye garantili olarak alın.
 
Bence Türkiye'ye gelmelerini bekleyin ve buradan Türkiye garantili olarak alın.
Hocam TR fiyatı 3600 TL civarı olur gibi duruyor, 800-900 TL şişiyor gelene kadar aşırı bir fark bu ve riske girmeye değer diye düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı