Nicklerinizin hikayesi

İlkokul veya ortaokulda yanlış hatırlamıyorsam İş Bankası'nın karnesini gösterene verdiği kitaplardan birini okumaya başlamıştım. Kitabın önsözünü okurken kitabın yazarı olan Rıfat Ilgaz'ın mahlasının Stepne olduğunu öğrendim ve anlamına baktım. O günden beri Stepne takma ismini kullanıyorum.
 
Son düzenleme:
Nickim quintie10'un evrimleşmiş hali. Benim ilk nickim oydu. 15 yaşıma kadar Minecraft oynarken hep onu kullandım. Sonra değiştirmek istedim. Anımsatması için, tie10 ekleyeceğim kesindi. Sonra "tay" ile biten kelimeleri düşünürken aklıma kurultay geldi. Bende neden olmasın dedim. Sonra biraz zor anlaşılsın diye k yerine c yazdım. Ortaya curultie10 çıktı. Bu arada quintie10 eski bir YouTuber.
 
İlkokul veya ortaokulda yanlış hatırlamıyorsam İş Bankası'nın karnesini gösterene verdiği kitaplardan birini okumaya başlamıştım. Kitabın önsözünü okurken kitabın yazarı olan Rıfat Ilgaz'ın mahlasının Stepne olduğunu öğrendim ve anlamını öğrendim. O günden beri Stepne takma ismini kullanıyorum.
Stepne deyince, arabaların bagajında bulunan kitler aklıma geliyor.:D
 
Pek takma ad kullanmazdım ama adı Triplet olan bir müzik hoşuma gidince, bir harfini değiştirdim ve nokta ekledim. Artık bunu kullanıyorum senelerdir. Onun dışında başka bir isim gerekirse, müziklerden veya sevdiğim oyunlardan yürütüyorum. Aşırı kolay oluyor. 😁
 
Nickim, Yû Gî Ôh nereden geldiğini anlamışsınızdır zaten, çocukluğumun çizgifilmi.
 

Geri
Yukarı