Korku hikayesi anlatın

Hadi bir tane daha anlatayım. Yine yemeğimi alıp badaj kurup oturmuş televizyon izliyorum. Televizyon aniden gidip gelmeye başladı. Sonra baktım diğer kanallarda da öyle gittim bilgisayarı açar açmaz bir çığlık sesi yerimden sıçradım. Sonra binaya çıktım herkes kapıları açmış bakıyordu cesaretimi topladım ve (kızlara hava atmak için) yukarıdan gelen sese baktım. Çatının kapısı aralıktı açtığım anda... Bizim cevdet abi anteni yaparken İngiliz anahtarı anladınız siz.

1657751249478.png

Gerçek hikaye:)

Kızımın saçlarını örüyorum ve onu çok seviyorum, ceset kokusu her gün daha da artıyor ancak bu sorun değil. İnternette görmüştüm korkunç değil ama rahatsız edici.

Aga ben gece 3 gibi uyandım susadım gittim su içmeye aga kapıyı açtım siyah yavru kedi silüeti önümden koştu gitti bağırarak odama geri döndüm. Bunun gibi şeyler çok oluyor ya bazen geceleri uyanıyom etrafa bakıyorum siyah silüet görüyom bir daha baktığımda yok oluyorlar.

Ben küçükken hep cinsel ilişkiye giren kadın ve erkeklerin aciz olduğunu bilirdim. Neyse. Erasmus projeleri yeni yeni oturuyor yerine. Tabi ben de seçilmişim, okuldakilere bi' hava atıyorum varya...
Neyse otel odasında kalıyoruz yanda 2 tane adam var. Saat gece 3 erkek ahlama sesi geliyor. Ah ah ah diye. Banada bir korku sarmış... Yorganda küçük yaz olduğu için, ayaklarımı kapatamadım! Ben ağlıyorum, lütfen yapmayın diye. Hoca da yanımdaki odada. Duymuş gelmiş. Dedi neden ağlıyorsun bende "Hocam yan odada oculer erkekleri yiyor." dedim. Hoca guldu tabi. Ha bu arada yanda da hala ahlamalar falan devam ediyor. Bunu yaklaşık 1-2 sene sonra anlamışımdır. Hâla korkarim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı