Forza Horizon 4'ün amacı ne?

Evet sürekli öyle devam ediyor, hikaye yok, Razor gibi en başından sinir olup sonuna hırsla gelip yendiğin zaman mutlu olduğun bir baş kötü karakter yok. Şimdiki aklım olsa 260₺'nin 60₺'sini bile ödemezdim açıkçası.
 
Hepinize teşekkür ederim bu oyunu indirim kodu kazanarak aldım daha 1 hafta önce ama indirim kodu olmasına rağmen gene baya para verdim , Grafikler hayatımda gördüğüm en iyi çevre,atmosfer, NFS oyununa bin basacak şekilde ama sadece ordan oraya amaçsız bir şekilde gitmek benim tarzım değil direksiyonu olan bir arkadaşım var ona vericem oyunu oda almayı planlıyormuş onda da NBA 2K20 için indirim varmış oda bana onu vericek en azından bildiğim bir oyunu oynucam Forza benlik bir oyun değilmiş onu anladım sayenizde hepinize teşekkürler.
 
Stres atmak ve youtuberlere içerik çıkartmak [emoji1783]
 
Ben oyunda para hilesi yaptım arada bir girip sevdiğim arabalarla freeroam takılıyorum bana bu yetiyor. Oyunun Kesinlike fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum çünkü grafikleri güzel olsa da önemli eksikleri ve bazı bugları var.
 
Oyunun amacı hayran kazanmak yarışlardan.Hız kapanlarından drift bölgelerinden yüksek puanlarla çıkmak.Genel bi sıralama var.Online olarak gayet keyifle arkadaşlarınızla gezebiliyorsunuz.Horizon festivalinin birincisi olmak amaç.Halo temalı yarışlar gösteri yarışları reklam yarışları nadide araçlar için olan yarış grupları bir sürü seçenek var.İster gezin ister yarış işter drift yap ister lego araçlarla oyna evini yap yarışarak.İster ıssız bi adayı keşfet oraya yeni bi festival alanı kur ve o adada hazineleri ara görevleri yaparak ipuçlarını takip ederek.
 
NFS'de de doğru düzgün hikaye yoktu ki. Sadece oyuncuyu gaza getirmeye yönelik bir içerik vardı, o kadar. Hatta NFS Carbon'da aralarda gelen cutscene'ler falan gayet çocukça/ergenceydi.

Ha, ama hala daha en sevdiğim yarış oyunudur, o ayrı.
Hocam yapmayın, en basitinden MW 2005 ve Payback'e bakın gayet de hikaye var yani.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı