CS:GO "Overwatch" tarafından ban yedim

kivancagaoglu

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2019
Mesajlar
260
Çözümler
4
Valve ve CS:GO yetkililerini üstün başarılarından dolayı tebrik etmek zorundayım :)
2016'de sevinçle almış olduğum oyunu 1 günde elimden aldılar. Ne zorluklarla biriktirdiğim envanterimi de kapatmış bulunmaktalar. Bu arada hile açacak olsaydım, envanterimi satar parasını alırım. Koyarım cebime işime bakarım. Nereden baksanız 300 TL envanterim var. Hizmet madalyam, 500 saat, galibiyet, rank vs gibi şeyler hep çöp oldu. Ben hayatım boyunca hilelere karşı koymuş birisiyim. Herkesi hile açmayın diye uyardım ve sonuç hüsran olsun, ne yapalım kaderimizde bu varmış. Benim yerimde siz olsanız yapmadığınız bir şey için size suçlasalar, bu sizi nasıl etkiler? Ve bunu nasıl kaldırabilirim, kişiye de ödül vereceğim.
Buyrun hesap: Steam Community :: Irony
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eger hile yuzunden banlanmadiysaniz Steam Destege ticket atabilirsiniz. VAC yasaklari kaldirilmiyor fakat OW yasaklari hataliysa kaldiriliyor diye biliyorum. Steam'de aynen soyle yaziyor

Overwatch yasaklamalarına itiraz edilemez ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz veya süreleri azaltılamaz.

Eğer otomatik bir şekilde belirlenen ve uygulanan bir bekletme süresi veya yasaklamanın hatalı olduğuna karar verilirse, bu yasaklama veya bekletme süresi sunucularımız tarafından otomatik bir şekilde geri alınacaktır. Eğer bu sistemi topluluk ile tartışmak istiyorsanız bunu buraya giderek yapabilirsiniz.
 

Kayıtlarda 1 VAC yasaklanması, hem de daha taze.


Kayıtlarda 1 VAC yasaklanması en son 594 gün önce.

Bu yasaklama da birkaç gün sonra VAC yasağına dönüştürülse hiç şaşırmam.
 
Eğer gerçekten hile yazılımı yoksa ban yemeniz aşırı düşük bir ihtimal.

Hocam onu nasıl öğreniyorsunuz?

Arkadaşın bıraktığı steam linkine tıklayıp biyografisine bakarsanız main ve smurf olarak 2 hesabının da linkini paylaştığını görebilirsiniz. İkiside VAC ban yemiş :)

Üşenenler için; Main Hesabı , Smurf 2
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı