400-700 TL Arası Cherry MX Red Switch Klavye Tavsiyesi

Sebebinide belirtin lütfen
Romer-G switch pek dayanıklı değil ve mekanik hissiyatından uzak olduğunu düşünüyorum daha çok basım kuvveti az membran klavye gibi.

Asus ROG Claymore modelinde çıkarılabilir Numpad güzel bir artı sırf onun için bile alınabilir red switch istediğiniz için seçenekler biraz sınırlı.

Tek renk isterseniz Hyperx Alloy FPS Brown switch bakabilirsiniz.
 
Red switchten memnum kalmadım diyorsunuz ama red switch klavyelere bakıyorsunuz sizi anlamadım.
Red Switch aramamın sebebi sessiz olması şuan elimde 150 TL ye aldığım Rampage Rapido klavye var hayatımda bukadar kötü bi klavye görmedim. Yazıları siliniyor ve space tuşu çok kötü kenarlarından basılmıyor ortadan bastırmak gerekiyor. Almışken mekanik kaliteli almak istiyorum. Normalde bu klavyeyi kullanıcaktımda durumlar bunlar işte rahatsız ediyor.
 
Corsair K70 iade ettim diyorsun tahminen Corsair K70 red switch vardır ve diyorsun hissiyatı hoşuma gitmedi diye iade ettim ama aynı şekilde Cherry MX Red switch kullanıyor olan klavye bakıyorsun.

Brown switch his olarak blue gibi olsada sessiz bir switch.
 
Son düzenleme:
Rog Claymore kullanıyorum. öneririm güzel klavye. numpadin tak çıkart olması büyük avantaj.brown switch hissiyatı çok güzel.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı