Call of Duty Modern Warfare Yasaklandı mı?

Ben karara katılıyorum, karar alınmasa dahi 1 kuruş kazandırmayacağım oyundur, hayali isimler vererek(urzkistan) orta doğu haritasını işleyecek Ypg ve Pkk övücülüğü yapacak 40 yıldır Ülkemizin başında bela olan binlerce canı uğrunda feda ettiğimiz bir konu üzerine alehimize işlenmiş bir konu var şahsi fikrimdir alanın vicdanın dan şüphe ederim
Spoiler: Rusya oyunu şimdiden yasakladı ps4 sürümü satışa çıkmayacak ki olay küçük bir olay bizim yerimizde olsa idi kim bilir ne yapardı muhtemel firmanın her türlü ürünü projesi ülke de yasaklanırdı barındırılmaz dı rusya da.

"Rusya Söylenene göre oyunun hikayesinin bir bölümünde Rus olduğu açıklanan askerler, sivillerle dolu bir evi basıyor. Oyunun ana karakterlerinden olan Farah'ın bölümlerinde yaşanan bu sahnede askerler evi bastığında küçük bir çocuğun tüm ailesi katlediliyor. Daha sonrasındaysa küçük çocuk, vahşice Rus askeri bıçaklıyor."
Ben Rus olsam oyunu baştan kodlar, ABD’nin yaptıklarını sömürücü tavırlarını yine orta doğuda anlatırdım. Türkiye’de gerekli teçhizat zor olacağı için boykot oluyor hep.
 
Oyunun olası yasaklanmasının sebebinin içindeki YPG'li teröristlerin ABD ile işbirliği yapan direniş militanları gibi gösterilmesi olduğu düşünülüyor (Alıntı). Sebebi bu gibi görünüyor. Sonuçta Türk milleti olarak yasaklanmasının hayatımızdan bir şey eksileceği anlamına gelmiyor. Şu da var CS:GO oynuyor bir çoğumuz ve orada açıkçası terörist takımına da girmek zorum gidiyor CS tarafına ki Paralı askerlerin tarafına da. Ama sonuç olarak kendi oyun üretici bir kuruluşumuz'un olmamasından ötürü bunları görmemiz'in çok normal olduğunu düşünüyorum. Vurmak için her yolu kullanıyorlar gözümüze sokmak için bilinçli olmak gerekiyor tüketici olarak.
 
Son düzenleme:
"Algı gerçektir" üstü kapalı şekilde YPG/PKK propagandası yapılan bir oyun. Zaten ülkeye ağır kara propaganda yapılan bir dönemdeyiz, sonra bu oyunu oynayan Avrupalı, Amerikalı veletler teröristleri özgürlük savaşçısı sanıyor. Bizi de bu teröristleri öldürdüğümüz için İŞİD destekçisi sanıyorlar. Teröristler, devletten iyi dış propaganda yapıyorsa bunun suçlusu Türkiye medyası ve Türkiye yetkilileridir. Yasaklanmasına karşı çıkmıyorum, biz böyle kalite de oyunlar yaparak propaganda yapamıyorsak ağlama hakkımızda yok demektir. Ek olarak Rusları her zaman düşman gösterildiği söylenmiş, gerçek hayatta yaşanılan etkileri açısından arkadaşlar siz Rusya ile bir mi sanıyorsunuz kendinizi?
 
Oh içim buz gibi rahatladı. Sen gel ypg propagandası yap oyunda, üyelik kaydına Türkiye diye bir ülkeyi yoksay bir de utanmadan gel Türkiye'de sat bunu.
Katılıyorum. Ayrıca Battle.net gibi çoğu kullanıcının artık kullanmadığı/bilmediği bir online platformda satılıyor oyun. Steam gibi yıllarını vermiş firmayı tercih etmedikleri için büyük zarara girdiler haberi yok.
 
Katılıyorum. Ayrıca Battle.net gibi çoğu kullanıcının artık kullanmadığı/bilmediği bir online platformda satılıyor oyun. Steam gibi yıllarını vermiş firmayı tercih etmedikleri için büyük zarara girdiler haberi yok.
Call of Duty hiçbir zaman zarar etmez. Adı yeter fanatikleri için. Ama gel gelelim son oyunlarda iyi iş yapmıyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı