Dünya düz mü, yuvarlak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Halen bunları sorgulayan arkadaşlar, önce şunu sorgulasın;
1575225910478.png
 
Evet geometri ve bilim tarihi özürlü arkadaşları sahneden alalım lütfen. Trollük sevmiyoruz bu bölümde. 😁 Heleki dünyanın yuvarlak olduğunu uzaya çıkıpta öyle anladık öğrendik sananları.
 
Bu kadar kanıta sırt çevirip hepsine "green screen" damgası yapıştırıp hiç kanıtı olmayan, bilimle uzaktan yakından alakası olmayan insanların söylediği şeylere inanmak çok gülünç değil mi?
 
İnanmak veya inanmamak, hiç sorun değil. Sonuçta senin dünyan yuvarlak olsa da sen önümüzdeki kaç yıl daha uzaya çıkma hayali kuracaksın? Ya da kaç yıl daha açlıktan kendini yakanları izliyeceksin? :) Ben enayi değilim kendimi kobay olarak önünüze sunup deli tanısı teşhisi yiyip gülüp durayım, ben sadece sistemi sorgulama dozajımı artırdım ve bazı insanlara fazla geldi :) Ya hiç sorun değil, kara cahil diyin gerçektende sorun değil. Sonuçta sensin 1-2 gramlık işlemcilere milyarları veren :) Ayrıca bütün sorun sadece sorun dünyanın yuvarlak olması değil, genel olarak her şeyi tartışabiliriz bu konu üzerinde. Belirli tezlerin yalanlanması için saatlerce konuşulması gerek, ben film olsun video olsun link bıraktım ama deli tanısı konuldu ve herkes çarmıha gerip yargısız infaz yapıyor :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı