Kıza onu sevdiğimi söylemeli miyim?

B12A681F

Hectopat
Katılım
27 Ekim 2019
Mesajlar
241
Çözümler
1
Merhaba uzatmadan açıyorum konuyu şimdi uzun zamandır 5 kişilik bir gurubuz okulda 3 kız 2 erkek ben o kızlardan birine fena aşığım aklımdan çıkmıyor mu desen şiirler üstüne şiirler mi desen ne yapsam bir türlü mutlu olmuyorum kıza açılmam gerek biliyorum ama çok yakın arkadaşız kaybetmek istemiyorum reddederse vs. konuşmazsa falan kız 10 numara bense kendimi 7 gibi hissediyorum ona göre bilemiyorum ona hediyeler almak istiyorum ama korkuyorum alamıyorum ve onu sevdiğimi 2 arkadaşım biliyor ne yapmam gerek arada sırada aklıma geliyor yanımda uyuyor saçımı okşuyor falan umut alıyorum ama boşaymış gibi geliyor. Pembe isminin anlamı arada bir yanıma oturuyor neyin var diyor bu şiiri okusana diyor ya kime yazdın can diyor bir bilse ona yazıldığını of of arada sırada ağlamam bile artık normal geliyor.
Bu arada kız arada bir ona baktığımı görüyor hatta bazen dönüp bana bakıyor ona bakıyor muyum diye. Yaptığım espiriye gülüyor, bazen kızıyor, geçenlerde çıkma teklifi eden bir kızı soruyordu dün kafam çok karışık.
Yardım bekliyorum...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt açıl bence kıza, ama ne dediğin değil nasıl dediğin olay. Kızı bir kafeye davet et, gelirse bir adım öndesin demektir. 🙂
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Söyleyin. Sizinle aynı durumdaydım. Üstelik benimki daha da fenaydı. Kız bana beni yakışıklı bulduğunu, benden hoşlandığını söylüyordu. Keşke seninle en başta arkadaş olmak yerine sevgili olsaydım diyordu. Ben de uzunca bir süre onu sevdiğimden fırsattan istifade açıldım. Fakat sevgili olduktan sonra büyük ihtimalle ayrılacağımızdan, ayrılınca da beni kaybetme korkusundan ötürü kabul edemeyeceğini söyledi. Hala daha arkadaşız, buluşuruz.

Zaten "5 kişilik grubuz, ikisi sevdiğimi biliyor" demişsin. O zaman iş daha kolay. önce grubunuzla buluşun birkaç kere ortam hazırla. Buluşmalarda onun yanında dur, espri falan yap. Sonra onu iki kişi çıkmaya davet et. O zaman açılırsın. Alacağınız en olumsuz cevap "ben seni arkadaşım olarak görüyorum." Olur. Yine arkadaş olarak devam edersiniz en kötü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum işi bu kadar melankoliye sürükleme senin için iyi olmaz. Sana aşığım, şiirler yazıyorum, çok seviyorum gibi söylemler senin kıza karşı gardını düşürür. Kendine saygın olsun, kız 10'luk ama ben 7'lik hissediyorum diğerek ilişkiye başlarsan her şeyi alttan alan taraf olursun. Aslında o kız 10'luk değil sen sevdiğin için sana 10'luk geliyor. Önceden birisine karşı hisler beslediysen bilirsin zaten bunun böyle olduğunu. Bir süre sonra geçiyor bu his ama ne zaman bilinmez. Kıza çok duygusal yaklaşma güçlü olduğunu, sorunların üstesinden gelebileceğini, o kız olmasa da hayatına devam edebileceğini hissettir. Tabi bunları hissettirebilmen için ilk başta öyle birisi olman gerekiyor. Kıza pat diye açılmana gerek yok hafif yoklamalar yaparak devam et. Arada güzel söz söyle zaten sami misiniz espriler falan derken küçük küçük şeylerle belli et. Baktın iyiye doğru gidiyor o zaman yine seni seviyorum falan diğerek değil yavaş yavaş kendiliğinden sevgili olursunuz zaten. Kıza iltifat edeceksen herkesin iltifat ettiği konulara değil sıra dışı bir özelliğine iltifat et. Mesela kız güzelse, çok güzelsin, gözlerin güzel falan deme kız zaten biliyor bunları çok kişiden duydu çünkü. Zekasına, davranışlarına ya da gözlük, küpe, kolye, bileklik takıyorsa sana çok yakışıyor falan de ya da kıyafetlerine de iltifat edebilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
On senedir platonik bir aşkı yürütmeye çalışan biri olarak, platonik aşkın ne kadar zor olduğunu tahmin edebileceğinden daha iyi biliyorum :) gerçek bir arkadaşlığınız varsa, teklif ettikten sonra da arkadaş kalırsınız. Gerçek bir arkadaşlığınız yoksa zaten bir gün kopacaksınız, ha üç gün önce ha üç gün sonra. Söylemezsen, hislerinle zamanla onu da mutsuz edeceksin, fena aşık olduğun birini üzmek istemezsin sanırım :) fırsatın varken yap.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdıklarından yola çıkarak biraz öz güven eksiliği sezinledim. Sebebi reddederse, konuşmazsa vs. bunları düşünme sen git ve kıza olan hislerini açıkla bunu yaparken özgün ol kararlı ol öz güvenli ol karşındaki insanın yanında kendinden emin olmayacağın bir şekilde çıkma daha kendin emin değilken karşında ki insanı nasıl etkileyeceksin ve birine karşı bir şeyler hissediyorsan ne kadar çok beklersen o kadar çok büyür gözünde emin ol daha da zorlanırsın ilerde açılmaya. Şu an ara bir kahve içmeye çağır gelsin al karşına dökül rahatlarsın belki de onun da sana karşı hisleri vardır bilemezsin. Gül, çiçek falan bunlar bence araçtır kızı etkilemek için ama sözlerine güveniyorsan bunlara ihtiyacın yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı