ASUS servisin 1.900 TL fiyat çekmesi

Scream_00

Kilopat
Katılım
27 Şubat 2017
Mesajlar
1.119
Çözümler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Az önce ASUS servisten aradılar. GPU 1.400 TL, Fanlar 200 TL, FAN çerçevesi 300 TL fiyat çektiler. Ekran kartının GPU'sun da ve fanlarda hiçbir sorun yok. Sadece fan çerçevesi kırık. Çatır çatır oyun oynatıyor. Adama da öyle dedim. Ama teknik ekip alanında uzman kişiler miş incelemişler GPU'da ariza olduğunu görmüşler. Bende en ufak sorun dahi çıkmadı. Gerçekten GPU'da sorun olma ihtimali olabilir mi? Şimdi biz 1.900 TL'yi vermedik diye arızasız ekran kartımı arızalandırırlarsa diye korkuyorum. Sadece fan çerçevesini göndermiyorlarmış. Yoksa anakart çalışmazmış. Hepsi birlikte olmalıymış.

Kırık parça:

20191227_160853.jpg
20191227_160820.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu serviste var bir olay. İç panelden dolayı ekranı göndermeme rağmen garanti dışı saymaya çalışıyorlar. Sebebi de dış ekranda 1 tırnak ufak çizik olmasıymış :D Bu cümleyi kolay kolay kurmam ama para koparma peşindeler resmen.

Parayı vermedin diye kartı bozup göndermezler, orası ayrı.
 
Hızlı kürlenen uv resin akrilik yapıştırıcı veya siyanoakrilat ile kalınlık yaratmayacak şekilde sert şeritlerle güçlendirme yapıp zımparalamak geldi aklıma :) 1900 lira istemeleri iyiymiş ama 😂

Edit: Asus'un Sms Infocom teknik servisi arızalı bence. Zamanında bana da çok çile çektirdiler.
 
Ya bu Asus'un aletleri güzel ama şu Türkiyede ki servisine biraz çeki düzen versin. Bence sadece çerçeveyi değiştirtebiliyorsan öyle yap.
Bu arada kartin modeli nedir?
Eski ROG Strixler den onu biliyorum.:)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı