Özel Mesaj Kapalıdır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı uğurlu olsun! Ufak bir eklenti ile Özel Mesaj olayını da hallettik! Artık özel mesaj atabilmek için kullanıcının en az 100 mesajı olması gerek. Şimdi onlar düşünsün :)

Recep bey yöneticilere de eğitim veriyor musunuz acaba ? Üyelere nasıl davranılması konusunda çok kabalar. Adeta ceza vermek için bekliyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Özel mesaj için 2500 mesaj gereksinimi gayet iyi olmuş. Aslında bu, bireylerin kendilerini geliştirmeleri için iyi bir fırsat. 2500 adet mesaj sayısına saçma sapan konular ve alakasız mesajlar ile ulaşılmaz ise gayet ciddi bir rakam. Bu durumda geyik yapmak dışında teknik bir soru için özel mesaj yazılmasına gerek kalmaz. Teknik konularda en azından kendi işlerini görecek kadar bilgi birikimleri olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hata yapan kişilerin hatalarını tüm forum çekmesi saçma olmuş. Özel mesajı keyfi kullanan kişiler ciddi şekilde cezalandırılmalı, bilmiyorum kaç kişinin hatasını herkes çekmemeli, benim görüşüm bu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tepkinizi yanlış tarafa gösteriyorsunuz. Kimlerin yüzünden limitin arttığını belirttim. Aslında limit bir bahane. Büyük resmi göremeyenler için söyleyeyim: bu forumda özel mesajlaşma istemiyoruz. Bir sorunuz varsa bunu forumda dile getirip forumda cevap alacaksınız. Burası bir bilgi paylaşım platformu, müşteri hizmetleri değil.

Süper Moderatörlere de not: Skype adresin var mı, beni facebook'tan ekler misin, mail atabilir misin gibi istekte bulunanlara anında 1 hafta uzaklaştırma. Hiç kimse ayrıcalıklı değildir! Kişiye özel hizmet vermiyoruz.

Çok istiyorsanız bir anket yaparız, limiti tekrar 500'e çeker ve bundan sonra Özel Mesaj hizmetini kendi çıkarları için kullanaların Özel mesaj gönderebilmesini komple kapatırız. Ne dersiniz ?
 
Anket güzel olur :). Nadiren bile olsa özel mesaj gerekli olabiliyor :). Lüzumsuz yere gönderen kişiler cezalandırılmalı bence :).
Özel mesaj, itiraz, şikayet ve benzeri durumlarda gerçekten gerekiyor. İşi çıkarına kullananlar ceza alırsa diğer kişilerin hakkı gitmez en azından :).
 
Şimdi o özel mesaj gönderip rahatsız edenleri evlerinden alıp meydan dayağı mı atalım? :) Ya gerçekten forumda sorulmaması gereken bir konu hakkında konuşmak isterse? Kısaca; Burası bir forum, sorunuzu sorun, cevabınızı alın ve gidin! Yöneticiler ve verilen cezalar ile ilgili soru sormayın, şikayet etmeyin! Yönetici her türlü hata yapma hakkına sahiptir, eleştirmeyin! Beğenmiyorsanız eleştirmeyin ve gidin! Çöp forumlarda istediğiniz kişi ile admin, moderatör ayırmaksızın herkes ile arkadaş olabilirsiniz. Ama burada hiç kimse birbiri ile arkadaş olamaz. Facebook, Skype ile konuşamaz deyin olsun bitsin. Bu yazdıklarımdan rahatsız olduysanız beni de sınırsız banlayın veya eleştirileri kabul edin. Artık nasıl isterseniz.

Saygılar, iyi forumlar.
 
Şu durumda yapılan her karar doğrudur. Zaten konular er yada geç cevaplanıyor. Acele edip birde özelden mesaj atmak çok saçma ve bencilce...
Ama şöyle bir şey olabilir: Üyeler arasında konuşma daha aşağıya indirgenebilir.
 
Özel mesaj ile konuştuğum herkes Facebook hesabım da ekli. :D
Kahvaltıdan önce bilgisayara oturup Technopat'a giriyorsak, burası forumdan öte ailedir.
Yaş ortalaması küçük olduğu için mi bilmiyorum ama, foruma bu göz ile bakan yok.
Bir çok otomobil forumuna üyeyim, bir çok üye ile ailece tanışıyoruz. Sürekli buluşmalar düzenliyoruz.
40-50 kişilik gruplar ile kahvaltı ve mangal organizasyonları düzenliyoruz.
Doğum günlerimizde pastamızı alıyor gidiyoruz.
Forum da birbirimizi tanıyıp kaynaşabileceğimiz sosyal platformdur. Ben bilgi paylaşımı veya yardım almak için kullanmıyorum forumu. Yani esas amacım bu değil.
Bu yüzden özel mesaj sınırı olmaması gerekir, yöneticilere özel mesaj atabilmek için bir sınır olur ise şahane olur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı