Bana iftira atıldı ve ne yapacağımı bilmiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sınıftaki tüm kızlar, bak tüm kızlar diyorum, senden şikayetçi ve üstüne rehber öğretmenin de senden şikayetçi. Burada bir sıkıntı var. 1-2 kişi olsa neyse ama herkes bu konuda hemfikir ise dedikleri kadar ağır olmasa da bir şey yaptın diye düşünüyorum. Aksi takdirde o yapmadı diyecek birileri vardır kızların içinde. İnşallah ben yanılıyorumdur.

Atılma konusuna da takılma, bizim arkadaşa da atılma muhabbeti yaptılar arkadaş 2 hafta rapor aldı olay çözülene kadar müdürle konuşup. 2 hafta içinde de çözülür diye düşünüyorum.

İşin garibi şu ki sınıfta sorunca ben size ne yaptım diye. Biz seni söylemedik diyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hayatta bu yüzden kızlara güvenmeyeceksin, çok daha tehlikeliler şeytan gibi adeta.
 
Öyle bir teşkilatları var ki aklın hayalin durur.

Kızlar genelde böyle teşkilatlanma konusunda iyidir ona lafım yok. Fakat okuldan atılabileceğin bir senaryoya tüm kızlar dahil olmazdı eğer %100 masum isen. Allah yardımcın olsun ne diyeyim.

Nasil bir fen lisesi abi. Calisiyorsun sinavlara guzel liseye gideyim diyorsun sonra karsina bu cikiyor.

Bundan çok daha ağırlarını gördük fen lisesinde zamanında, her telden insan geliyor ne olursa olsun ve çalışkan olması kişiliğini etkilemiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok enteresan bir olay. Okulun kaşar kızları kendilerini güzel ve bakıyorlar diye şikayet etmeleri ayrı bir koMKLik.
Bana böyle bir ihanet yapılsa çok eski bir çevrem vardı onları topladım şaka yapmıyorum. Seni özellikle şikayet edeni çekerim köşeye ve bir de okula gittiğinde sınıfa cidden sizin şerefiniz bayılıyorum hiçbir şey yapmadığım halde hakkıma girdiniz gün gelip devran dönecek derdim. Tab'i o devran yakında dönmüş olur çünkü bu bana yapıldığı için yapana cezasını keserim. Cidden çok üzüldüm. Sınıf ne kadar sapık. İğrençlik ötesi artık cidden iğreniyorum milletten.

Fen lisesiymiş bunu yazarken bunlar yazılmamıştı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fen liseleri düşündüğünüz gibi ortamlar değil, gerçekten değil.

Katılıyorum bizde de buna benzer bir durum olmuştu ve biri okuldan atıldı. Fen lisesi falan olması bir işe yaramıyor anlayacağınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı