Bana iftira atıldı ve ne yapacağımı bilmiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer iş okuldan atılma raddesine gelirse direkt yargıya başvur. Ayrıca ellerinde senin böyle şeyler yaptığına kanıt var mı? İş mahkemeye taşınırsa, okul yönetimi geri adım atacaktır büyük ihtimal.

Hepsi resmen aralarında anlaşmışlar. Herkes aynı şeyi söyleyecekmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu olayın altında kalmam deyip çevremi toplar sana iftira atanları sıkıştırırdım.

Hem mantıklı hem mantıksız. Şimdi diyelim yaptın kız gelip bu sefer tecavüz etmeye çalıştı derseler ne diyeceksin? Yani biraz mantıksız. @Bora22 deneme derim.

Sınıftaki tüm kızlar, bak tüm kızlar diyorum, senden şikayetçi ve üstüne rehber öğretmenin de senden şikayetçi. Burada bir sıkıntı var. 1-2 kişi olsa neyse ama herkes bu konuda hemfikir ise dedikleri kadar ağır olmasa da bir şey yaptın diye düşünüyorum. Aksi takdirde o yapmadı diyecek birileri vardır kızların içinde. İnşallah ben yanılıyorumdur.

Atılma konusuna da takılma, bizim arkadaşa da atılma muhabbeti yaptılar arkadaş 2 hafta rapor aldı olay çözülene kadar müdürle konuşup. 2 hafta içinde de çözülür diye düşünüyorum.

Sinifda ya da baska siniflarda arkadasin yok mu? Onlarli arkana tak git konus.

Sınıftaki tüm kızlar, bak tüm kızlar diyorum, senden şikayetçi ve üstüne rehber öğretmenin de senden şikayetçi. Burada bir sıkıntı var. 1-2 kişi olsa neyse ama herkes bu konuda hemfikir ise dedikleri kadar ağır olmasa da bir şey yaptın diye düşünüyorum. Aksi takdirde o yapmadı diyecek birileri vardır kızların içinde. İnşallah ben yanılıyorumdur.

Atılma konusuna da takılma, bizim arkadaşa da atılma muhabbeti yaptılar arkadaş 2 hafta rapor aldı olay çözülene kadar müdürle konuşup. 2 hafta içinde de çözülür diye düşünüyorum.

Öyle bir teşkilatları var ki aklın hayalin durur.

Gerçekten şaka gibi. Ben senin yerinde olsam ilk başta gidip ismimi veren kızlarla konuşunurum sonuçta kızlarla alakam bile yok diyorsun belki de bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Eğer yine de yüzüne baka baka iftiraya devam ediyorlarsa diyecek söz yok demektir. Ama suç duyurusunda bulunurum senin yerinde olsam ama ailem bile inanmıyor diyorsun bence onlara kendinin suçsuz olduğunu göstermen lazım ki arkanda ailenin bile desteği yoksa ne öğretmenin ne de arkadaşların yardım edemez :(

Müdür bir daha olursa atacakmış. Ama kızlar işin peşini bırakmıyor.
Açıktan okuyamam. Fen lisesindeyim.

Nasil bir fen lisesi abi. Calisiyorsun sinavlara guzel liseye gideyim diyorsun sonra karsina bu cikiyor.

Hem mantıklı hem mantıksız. Şimdi diyelim yaptın kız gelip bu sefer tecavüz etmeye çalıştı derseler ne diyeceksin? Yani biraz mantıksız. @Bora22 deneme derim.

Katılıyorum dostum, şiddetle neyi çözüyorsun?

Sevgi insanlığın, şiddet hayvanlığın kanunudur. gandhi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı