Lisede telefonlar yasak mı?

Çoğunlukla okuldan okula değişse de, genelde getirmek serbest ancak öğle araları hariç telefonunun kapalı olması şart. Ayrıca derste çalarsa öğretmen telefonuna el koyar. Sessize alma tamamen kapat. Bazı okullarda dolaplar oluyor dolaba koyuyorsun. Sınavlarda vb masa üzerine bırakmanı isteyebilirler.
 
Yönetmelikte okul süresince kullanımı yasak fakat getirme (yani bulundurma) ile alakalı bir yasak yok, bizde telefonları girişte toplayıp son 5 dakika getiriyorlar.
 
Okula telefon getirmek yasak değil lakin, okuldan okula değişebilir. Yani toplanıyor telefonlar Telefon Dolabı denen birşey var sınıf içinde sınıf başkanları gelir toplar herkesten sonra anahtarla kitler müdür yardımcısına teslim eder çıkışta açılır tekrar ama bazı sınıflar çakallık yapıyor vermiyor dediğim gibi okuldan okula değişebilir başkanınız da fırlamaysa telefonları saklarsınız :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı