James Donkey JD27FG1MS144 monitör nasil?

Bende de 480 GB olan modeli var.
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşatmadı bana.
Daha önce JD markasını kullanmayanlar bile kötü diyorlar başka da bir şey demiyorlar zaten.
@boccereco
 
Merak ettiğim bir şey var kötü yazan arkadaşlar hiç kullandı mı ? Forumda James Donkey sevilmiyor biliyorum ama kötü yazmak için kullanmış olmak gerekmiyor mu ? Acaba paneli nedir, hangi markadır, garanti koşulları nedir bilginiz var mı ?
Bazı şeylerin kötü olduğunu kullanmadan da bilebiliriz.
Bende de 480 GB olan modeli var.
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşatmadı bana.
Daha önce JD markasını kullanmayanlar bile kötü diyorlar başka da bir şey demiyorlar zaten.
Kötü çünkü.
 
Yanlış bir düşünce kullanmadan bilemeyiz. Şöyle bir şey var mesela kronik bir sorunu vardır alan 5 kişiden 3'ü sorun yaşıyordur o zaman deriz ki almayın kötüdür.

Mesela bana da Adata SU630 alma sorunlu diyorlardı sorunlu çıkarsa iade ederim ya da ilerleyen zamanlarda problem olursa garantili ürün garantiye yollarım dedim ve aldım. Aradan aylar geçti performansında bir düşüş olmadı. Ortada bir sorun varsa adamlar neden üretime devam edip risk alsın ki ?

Aynı şekilde mouse arıyordum forumda en çok Steelseries öneriyorlardı aldım ürünü takılmalar oluyor diye iade ettim. Şimdi benim mouse sorunlu çıktı diye Steelseries kötü bir marka mı oldu ?

Çalıştığım firmadan bir örnek vereyim. İki farklı ürün satıyoruz birinin markası x, diğerinin markası y. İkisi de aynı fabrikadan çıkıyor, ikisinin de özellikleri aynı tek farkı birinin tuşları oval diğerinin tuşları köşeli. İkisinin servisi de aynı. Birinin satış fiyatı 240 lira, diğerinin satış fiyatı 330 lira.

Birinin ismini hergün duyuyorsunuz diğerinin ismini reklamlarda göremezsiniz. Müşteriler tabi hemen atlıyor aaaa bunun ismi hep reklamlarda çıkıyor bunu alalım diyorlar boşu boşuna 90 lira fazla veriyorlar. Oysa çıktıkları fabrika, garanti koşulları servisleri bile aynı :) Şu an kullandığım klavye 5 yıllık membran bir klavye ve markası Casper :)

Kullanmadan kötüdür damgası vurulmasını sevmiyorum kronik bir problemi eksiği vardır eyvallah ona kimse bir şey diyemez ama sağdan solda 1-2 laf duyup baltalamak pek mantıklı değil. Her ürünü fiyat ve verdiği performansa göre değerlendirmeliyiz.

Ürünü kullandın mı ?
Hayır
O halde nasıl kötüleyebiliyorsun, görüş bildirebiliyorsun ?

Ürünü kullandın mı ?
Evet
Görüşlerin nelerdir ?
Artıları şunlar, eksileri şunlar bende şu şu problemler oldu diye bir diyalog olması gerekirken olay hep şöyle gerçekleşiyor :

Reklamlarını görüyoruz oo iyidir. Fiyatları yüksek oo iyidir. Youtube'daki teknoloji kanalları inceledi oo iyidir. İçindeki sensör nedir ? Ne bileyim yaa markası iyi işte.
İçindeki switch'in ömrü nedir ? Ne bileyim yaa markası iyi işte.
Cihazdaki panel nedir ? Ne bileyim yaa markası iyi işte.

Umarım demek istediklerim anlaşılmıştır o markanın bir ürününü kullanmadan yorum yapmak bence doğru değil.

Ha ben alıyor muyum James Donkey ürünlerini ? Almıyorum bugüne kadar da almadım, almayı da düşünmüyorum çünkü bütçe konusunda sorunum yok çok daha iyi markalara yöneliyorum. Ama adam o paraya öyle bir model almak istiyor ve o paraya öyle bir model de bulabiliyor. Kullanmadan kötülemek olmaz. Ya nötr olacaksın ya da kullandıysan öyle görüş bildireceksin.
 
Son düzenleme:
Belki de göremediğimiz bir şey vardır, mesela o panelde metal ayak kısmının biraz daha güven veren cinsinden yapılmasını isterdim. Keza masayı yanlışlıkla salladığımızda ekranın kendini toparlaması biraz uzun sürüyor.
 
Bence James Donkey gayet güzel bir marka 1 yıldır kulaklığını faresini ve SSD'sini kullanıyorum. Gayet de güzel ürünler şahsen o monitör alınabilir. Alacaksan DAJD1219 kodunu kullan 100 TL indirim geliyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı