CS:GO'da hile kullanmadığım halde VAC ban yedim

Ben de hile kullanmadım. Sonra Hydra Operasyonu'nda kullandım. Daha sonra orada botlara karşı olan maçlar izlenmiş. Oyunu bırakmıştım, bir ay sonra VAC aldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
örnek 1.png
örnek 5.png
örnek 4.png
örnek 3.png
örnek 2.png

Kardeşim CS:GO Menüsünün ekran görüntüsünü atar mısın? Kimse senden video istemiyor.
aşşağıda attım dostum
 
Arkadaşlar merhaba. 2016 tarihinden beri CS:GO oynamaktayım. Geçen günlerde rekabetçi maçlarda hileler çok arttığı için competitive maçlar yerine yoldaş maçları tercih ettim. Rekabetçi rankım supreme fakat yoldaş rankım çift keleş, her oyuna girdiğimde klasik olarak rankları soruyorum karşı tarafın, verdiği cevaplar ise genellikle nova. Bu soruyu takım arkadaşlarıma sorduğum zaman Silver olduğunu söylüyorlar. Elo farkından dolayı iyi oynadığım için report yiyip VAC ban yedim. Elimde report yediğim yoldaş maçlarının videoları var, ilerleyen zamanda YouTube üzerinden yayınlayacağım için stok gibi bir şeyler yapıyordum kendimce. Steam üzerinde durum izah ettiğimde geri dönüş alamadım. Bu konu hakkında nasıl yardım alabilirim?

Cheat Engine'den bile oluyor bilgisayarınızda kurulu mu?
 
Arkadaşlar dediğim gibi hile ile oynamadım. CS saatim de yüksek, rozetlerim de var ve ayrıca Prime Acc. Elimde çektiğim videolar da mevcut yani bu konu hakkında sizden yardım istiyorum. Bakma imkanları varsa gelip tüm bilgisayarımı inceleyebilirler. Yaklaşık 400-500TL'lik envanterim de vardı bu hesabın içinde ve hiç Trust faktör uyarısı falan almadım. Nasıl olabiliyor böyle bir şey?
Konuyu araştırdığım zaman Anomaly diye bir Youtuber'in başına da gelmiş.
Telefon numarasını 2'den fazla hesapta aktif edince hepsine ban attı Valve. 500₺'lik envanteri küçümsemiyorum ama 1000₺'lik bıçakla beraber 2K'lık envanterim de gitti. Ayrıca 2 hesap aynı anda banlanmıştı. VAC yasağı olarak da görünmüyor zaten, admin banlamış..
 
Telefon numarasını 2'den fazla hesapta aktif edince hepsine ban attı Valve. 500₺'lik envanteri küçümsemiyorum ama 1000₺'lik bıçakla beraber 2K'lık envanterim de gitti. Ayrıca 2 hesap aynı anda banlanmıştı. VAC yasağı olarak da görünmüyor zaten, admin banlanmış..
Dostum ben envanterinde değilim yani main hesabımın gittiğine üzülüyorum şimdi 70 küsür liraya yeni hesap alırsın fakat sadakat ve saatin düşük olduğu için temiz adamlarla oynayamıcağım sorun orda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı