Türk Telekom Paket Değişikliği Problemi

3r4y89

Hectopat
Katılım
10 Ekim 2018
Mesajlar
99
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, virüs sebebiyle memleketime dönmek zorunda kaldım ve evdeki sınırsız interneti, babamın telefonda onay vermesi üzerine 200 GB kotalı 35 Mbps 115 TL'ye çevirdiklerini öğrendim. Oyun oynayan birisi olarak 2 günde 200 GB kotayı aşabilecek potansiyele sahibim. Paket aşımında internet kesintisi yaptıkları için evde kaldığımız bu günlerde başımıza gelmesini istediğimiz son şey olabilir. Bu nedenle sınırsız pakete geçmeyi düşündüm ve Türk Telekom mobilden paket değişikliği kısmına baktım. Şu an halihazırda aldığımız 35 Mbps hız ve kotasız için 265 TL gibi bir fahiş fiyat istiyorlar. Babamın bilmeden 2 sene taahhüt vermesi nedeniyle de çıkış yapamıyoruz pakete geçeli 2-3 ay olmuş. Şu an herhangi bir firmaya veya Türk Telekom'un kendi sitesine baktığımızda 35 Mbps sınırsız internet için maksimum 100-120 TL gibi fiyatlar biçildiğini görüyorum ama biz bu paketimizi sınırsız yaptırmak istersek 265 TL istiyorlar. Benim cayma bedeli ödemeden veya 265 TL vermeden uyguna sınırsız paket kullanma şansım var mı? Nasıl yapabilirim bunu var mıdır bir yolu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pakete geçeli 2-3 ay olduysa iptal ettirebiliyorsunuz diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kurallar değişmediyse tabii.
Video 1.5 sene öncesinin 😅 Hızlı bir çözüm yaratacağını sanmıyorum başka öneriniz var mı ?
 
En kötü paket düşürebilirsiniz diye düşünüyorum. 24Mbps sınırsız 100-110TL civarı olması lazımdı.
 
En kötü paket düşürebilirsiniz diye düşünüyorum. 24Mbps sınırsız 100-110TL civarı olması lazımdı.
Ben de öyle düşünüyordum ama internet üzerinden paket değişikliği yapmak istedigimde, bana 24 mbps lik paketi 250 TL ye sunuyor. Acaba telefon üzerinden müşteri temsilcisini arayınca farklı ve daha ucuz paket seçenekleri sunuyorlar mı ?
 
Ben de öyle düşünüyordum ama internet üzerinden paket değişikliği yapmak istedigimde, bana 24 Mbps'lik paketi 250 TL'ye sunuyor. Acaba telefon üzerinden müşteri temsilcisini arayınca farklı ve daha ucuz paket seçenekleri sunuyorlar mı?

Hocam internet paketleri hatalıdır. Bundan kesin eminim. Ben sinema paket Tivibu + 35 Mbps internet 130 TL ödüyorum. Müşteri hizmetlerini arayın paket düşürmesi yapmazlar ama yükseldirler.
 
Taahhüt yaptığınız için, tok esnaf modunda takılıyorlar. Normal şartlarda 250 TL’lik paketi 120-130 TL’ye verirler. Taahhüt detaylarında görebilirsiniz. Şu an sizi kendilerine bağlamak gibi bir dertleri yok. Kampanyasız fiyatlardan teklif sunuyorlardır.
 
Taahhüt yaptığınız için, tok esnaf modunda takılıyorlar. Normal şartlarda 250 TL’lik paketi 120-130 TL’ye verirler. Taahhüt detaylarında görebilirsiniz. Şu an sizi kendilerine bağlamak gibi bir dertleri yok. Kampanyasız fiyatlardan teklif sunuyorlardır.
Evet olan şey kesinlikle bu. Bunun için bir çözüm öneriniz var mı acaba ?
 
Evet olan şey kesinlikle bu. Bunun için bir çözüm öneriniz var mı acaba?

Müşteri hizmetlerini ara işte Türk Telekom yerine başka operatöre geçeceğim falan de sonrada şunu de eğer bana kampanyalı teklif sunarsaniz. Kararımdan vazgeçerim de. Eğer siz vazgeçerseniz prim alırlar. Bu yüzden sizin başka operatöre geçmemeniz için bir sürü teklif sunacaklardır.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı