Türknet'ten memnun musunuz?

  • Konuyu başlatan AESA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 901

AESA

Centipat
Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
70
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Psikoloji
Geçiş için geçen hafta evrak gönderdim, online işlemlerden mesaj atıyorum cevap yok. Bugün 2 kere onayımı almak için aradılar ama karşıdan ses gelmedi, hattımda şebeke full ve test ettim sorun yok. Böyle bir firma yeryüzünde yok :) yağmurdan kaçarken doluya tutulduk. Şimdi internet arıza verse 3-5 gün cevap vermelerini mi bekleyeceğiz? twitch kanallarına fake aydınlara para akıtarak iyi reklam yaptılar. Böyle bir firma nasıl bu kadar müşteri toplayabilir? çalışanı yok, arıyorsun diyeceğim arayacak yer yok. :)
 
Firma anlattığına göre müşteri hizmetleri gereksiz zaten müşteri hizmetlerinin yapacağı aktaracağı bilgiyi müşteriler de mesaj yolu ile aktarabiliyor arızalara da Türk Telekom bakıyor malum neredeyse bütün altyapılar onların müşteri temsilcisini kapatmak maliyeti de düşürüyor kar marjını arttırıyor ve fiyat olarak iyi bir seçenek sunuyor ulaşmak gerçekten zor ama sorun genel olarak Türk Telekom'dan altyapıdan tesisattan portlardan kaynaklı ısp sana hızı veriyor ısp ye kirasını ödüyor gerisine karışmıyor.
 
21 aydır Netspeed müşterisiyim, arıyoruz açan yok, mesajı görüyorlar dönüş yapmıyorlar. İlk 11 ay iyiydi sonra herkes iyi deyince Milleni, Türknet, TT müşterileri bu firmaya akın etti ve şimdi kapasiteleri kaldırmıyor. Netspeed gece kopar, gündüz kopar, 2 saat gelmez, müşteri hizmetlerini artık aramayı bırakırsın. Sonra 1 hafta sıfır sıkıntı kullanırsın sonra yine arızalar başlar. Anlaşılan TT döneceğim, kesenin ağzını açmaktan başka çare yok.
 
Memnunum. Fiyatı ve hızı olsun gayet iyi. Kota yok. İlk başvurduğumda biraz uğraştırmışlardı. Uygulaması var. Herhangi bir sıkıntı olunca oradan iletiyorsun 24 saat içinde cevap yazıyorlar. Alt yapın düzgünse hiçbir sıkıntı çekmezsin.
 
Geçiş için geçen hafta evrak gönderdim, Online işlemlerden mesaj atıyorum cevap yok. Bugün 2 kere onayımı almak için aradılar ama karşıdan ses gelmedi, hattımda şebeke Full ve test ettim sorun yok. Böyle bir firma yeryüzünde yok :) yağmurdan kaçarken doluya tutulduk. Şimdi internet arıza verse 3-5 gün cevap vermelerini mi bekleyeceğiz? Twitch kanallarına fake aydınlara para akıtarak iyi reklam yaptılar. Böyle bir firma nasıl bu kadar müşteri toplayabilir? Çalışanı yok, arıyorsun diyeceğim arayacak yer yok. :)

Beğenmeyenler ne sıkıntı yaşadı bilmiyorum ama ben gayet memnunum. Biri normal evimde biri de öğrenci evimde iki farklı lokasyonda kullanıyorum. İkisinde de sıkıntısız 35 Mbps alıyorum. Normal evimde uzun yıllar oldu kullanalı. Sadece şehirde altyapı çalışması olduğu için 10-15 gün internetsiz kaldım ama kaldığıma değdi.
 
Memnunum. Fiyatı ve hızı olsun gayet iyi. Kota yok. İlk başvurduğumda biraz uğraştırmışlardı. Uygulaması var. Herhangi bir sıkıntı olunca oradan ilerliyorsun 24 saat içinde cevap yazıyorlar. Alt yapın düzgünse hiçbir sıkıntı çekmezsin.
Daha telefonları çekmiyor, müşteriyi arayıp onay alamıyorlar. Bu dediğinize inanmak güç. :) Bakalım ne olacak, 24 saatte değil 4 günde geri dönüş yaptılar. Ve o dönüş hiçbir şeye yaramadı.
 
1.5 senedir kullanıyorum, gayet memnunum. Öncesinde Netspeed ve Millenicom da denedim fakat ikisiyle de çok büyük sorunlar yaşadım ve Türknet'e geçtim. İyi ki de geçmişim.
 
Daha telefonları çekmiyor, müşteriyi arayıp onay alamıyorlar. Bu dediğinize inanmak güç. :) bakalım ne olacak, 24 saatte değil 4 günde geri dönüş yaptılar. Ve o dönüş hiçbir şeye yaramadı.

Dediğim gibi ilk başvurduğumda 1 ay uğraştırdılar ama şu an herhangi bir sıkıntısı yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı