Metin 2 Nasıl Bırakılır?

Pvp oyna. Metin 2 açlığım başlayınca hemen orta-emek bir pvp indirip, oynuyorum. Yaklaşık 1 hafta sonra 120 level olunca oyunda yapılacak bir şey kalmıyor ve hevesini alıp siliyorsun. Yılda minumum 1-2 defa yapıyorum bunu. :D

Ben de asla bırakamıyorum. Yegane çözümüm bu. Orta emek PvP'ler. Gir yapılacakları yap bitir çık. Sen çıkmasan bile çoğunun ömrü en fazla 2 ay oluyor zaten. :D
 
Gerçek Metin2 oyuncuları bilirler ki, Metin2 bırakılmaz ara verilir. Oyunu "hayatsız" bir şekilde oynamadığın sürece bir sıkıntı çıkmaz. Günde oturup 3 saat Metin2 oynamanın ne sana ne çevrene bir zararı olur.
 
Ben belki de oyunun en eski oyuncularındanım başladığımda 4 sunucu vardı oyunda. Gerçekten aşırı keyifliydi. Eski kitlenin kaybolmasının yanı sıra, oyun burada anlatmaya bile üşendiğim saçmalıklarla dolmuş taşmış. Bakıyorum videolara adam basmış parayı 5 dakikada 40-45 level oluyor. Benim canım çıkardı. Parası olmayanın tutunması imkansız. Bahsettiğim para da 200-300 liralar değil. Yüklü miktarlar.
 
Kaç yaşındasınız? TR mi oynuyorsunuz? Günde kaç saat oturuyorsunuz? Leveliniz kaç? İtemleriniz iyi mi? :D Biraz bilgi verirseniz yardımcı olabilirim belki.
 
Ben kendimden örnek vereyim. Metin 2 Tr hesabımı güvendiğim bir arkadaşıma verdim oynasın diye daha sonra hesaba girdim ve itemlerim yoktu. Bir süre sonra soğudum hesaptan.
PvP'yi ise oynadığım sunucu kapandığı için bıraktım. Tr PvP sunucuları da sarmıyor beni.
 
Pvp oynamak saçma geliyor bana çünkü her an kapanabilecek bir yapısı var. Örnek veriyorum PVP ye yatırım yaptığın zaman server kapandığı zaman emeklerin boşa gidiyor ama Türk'de boşa gitmemiş oluyor. Türk'e ara verdim ama sürekli de oynamak istiyorum.
 
M2'ye hiç başlayamadım, hiç sevemedim. Oyunun bir amacı yok gibi sanki. Büyük alanlarda gezip bol bol NPC kesmek ve ticaret yapmak. Bu mudur? Cidden insanlar bunun için mi bağımlısı olurlar? Oyunda tüm itemlere sahip olsam ve en yüksek mevkiye ulaşsam elime hiçbir şey geçmeyecek gibi hissettim oynarken. Evet o oyunda tanışıp çok güzel dostluk kuran insanlarda var fakat... Bilemiyorum çok boş bir oyun çoğu insan neden hayatının belki de en iyi dönemi olan ergenlik dönemini bu oyuna harcadı? Sadece o oyunda en yüksek yere ulaşınca elinizde sadece harcanmış saatler olacağını ve oyundakilerin hayatınıza bir şey katmayacağını bilin ve bırakın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı