Yeni NVIDIA güncelleme sonrası FPS düşmesi

Umut Akan

Centipat
Katılım
28 Şubat 2020
Mesajlar
41
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün yayınlanan NVIDIA güncellemesini indirmem sonucu CS GO'da Full ayarlarda 150 200 alırken güncelleme sonrası 95 130 arası değerlere düştü sizce bu durumun nedeni ne olabilir, zaten denetim masası ayarları ile oynamadığım için temiz kurulum seçeneğini tercih ettim bununla ilgili olabilir mi? (BIOS güncel, diğer sürücüler tam kurulu Ekran kartı 1660 Ti işlemci i7 9750H)
 
Aynen, bende de 20 ile 30 arası yükselme oldu.
Belki eski oyunlardan kaynaklanan sorundur, sonuçta NVIDIA yeni nesil oyunlar için uyumluluk güncellemesi getiriyor.
Ekran kartınız nedir? Ben GTX 1050 Ti kullanıyorum arkadaşım da GT 730 kullanıyor. Ekran kartı biraz eski ama yeni çıkan sürücüleri destekliyor. Ayrıca eski oyunlar demişken biz arkadaşımla sadece LoL oynuyoruz. O da eski oyun sayılır mı acaba?
 
Ekran kartınız nedir? Ben GTX 1050 Ti kullanıyorum arkadaşım da GT 730 kullanıyor. Ekran kartı biraz eski ama yeni çıkan sürücüleri destekliyor. Ayrıca eski oyunlar demişken biz arkadaşımla sadece LOL oynuyoruz. O da eski oyun sayılır mı acaba?

Ekran kartım RTX 2060 Gaming Z, eski oyun dememin sebebi artık NVIDIA yeni oyunları baz aldığıdır, sizlere atıfta bulunmadım haddim değildir.
Örneğin ben Call of Duty: Modern Warfare oynuyorum ve bende 20 ila 30 FPS artışı oldu.
 
Ekran kartım RTX 2060 Gaming Z, eski oyun dememin sebebi artık NVIDIA yeni oyunları baz aldığıdır, sizlere atıfta bulunmadım haddim değildir.
Örneğin ben Call of Duty: Modern Warfare oynuyorum ve bende 20 ila 30 FPS artışı oldu.
Yok hocam ben öyle birşey demek istemedim zaten :D merakımdan sordum sadece.
 
Dün yayınlanan NVIDIA güncellemesini indirmem sonucu CS GO'da Full ayarlarda 150 200 alırken güncelleme sonrası 95 130 arası değerlere düştü sizce bu durumun nedeni ne olabilir, zaten denetim masası ayarları ile oynamadığım için temiz kurulum seçeneğini tercih ettim bununla ilgili olabilir mi? (BIOS güncel, diğer sürücüler tam kurulu ekran kartı 1660 Ti işlemci i7 9750H)

Bunun sebebi NVIDIA denetim masasında yaptığınız ayarların sıfırlanmasıdır.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı