Açıktan okumak

Tabii bu liseden liseye göre değişiyor. Lisede tanıştığım insanlar bana çok şey kattılar. Bu iş biraz kumar diyebilirim. İyi bir lise kazanırsanız bir görün diyelim o zaman. :) Keza şuan üniversite okuma sebebim meslek değil. Farklı ortamlar, farklı insanlar.
Hocam ben meslek lisesine gidiyorum, 12 sınıfım, hocam ortaokulda ki ortamı, lise de bulamadım. Ortaokul da sınıfta herkes ile arkadaştım, çok yakın, samimi arkadaştık. Lisede ise sadece 1 tane çok yakın olduğum arkadaşım var. Hocam tarzları bana uymuyor, hocam o çok yakın olduğum arkadaşında çok samimi olduğu arkadaş yok, bi ben varım.
Kanka lisede 2. senemde gözaltına alındım okuldan dolayı. Kötülüklerle dolu bir yer görmesende olur.
Hocam ben ortaokulda ki arkadaş ortamını lisede bulamadım. Lisede bir tane samimi olduğum arkadaşım var, hepsiyle çok iyi anlaşamıyorum. Çok özlüyorum, ortaokulda ki ortamı, arkadaşlarımı, bazısını mahallede görüyorum, kimisi de taşındı, başka ilçeye gitti.
 
Son düzenleme:
Ben de anadolu lisesine gidiyorum her türden insan var ayrıca eğitim sistemi kötü olduğundan açıktan okumak daha mantıklı olacaktır senin için.
Okuduğu şehire bağlı bir durum biraz da. İstanbul'da ise eğer 81 vilayetten farklı farklı insanlar var. Ve gerçekten okumak işkenceye dönüyor. :)
 
Hocam kimisi genel manada diyor,"lise ortamı çok güzel. çok farklı bir ortamı var" diye. Ben öyle bir ortam görmedim.
Bana göre de ortaokul ortamı daha iyiydi, daha sıcak kanlı insanlar vardı. Lise ortamında çok değişik insanlar var. Şuan 11. sınıfım, hiç kafa dengi adam bulamadım vallahi.
 
Bana göre de ortaokul ortamı daha iyiydi, daha sıcak kanlı insanlar vardı. Lise ortamında çok değişik insanlar var. Şuan 11. sınıfım, hiç kafa dengi adam bulamadım vallahi.
Hocam çok değişik insanlar var. Adam gece pavyona gidiyor dayısıyla. Bizi ilgilendirmez, kendi hayatı tabii ama ilginç geldi. Daha önce hiç bu durumla karşılaşmadım, 16-17 yaşında ki adamın pavyona gitmesi gibi, orada içki içmesi gibi. Çok farklı kişiler var hocam.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı