RX 470 ile Windows 8.1 kullanılır mı?

hayır ikinci el parça geleceğini bende düşünüyordum fakat 2 yıl garantisi bulunduğu için pek önemsemedim ben bu konuyu windows 8.1 ile RX 470 kullanabilir miyim diye açtım başka yerlere çekmeye gerek yok konuyu
Biz sadece uyarmaya calistik. Umarim pisman etmez sistem sizi fakat neden Windows 10 yerine 8.1?
 
Bilgisayarda yüklü olarak gelecek bende tekrar windows 10 yapmak için uğraşmak istemedim çok eksiği olmayacaksa öyle devam ederim diye açtım konuyu
Bence en azindan Windows 10 Home surumune yukseltmelisiniz. Windows 8.1 icin neredeyse kimse artik destek vermiyor. Windows 10 daha stabil durumda su anda.
 
Windows 8.1 Desteği hala var. Lakin güncellemesi kalkar yakın süre de. En iyisi Windows 10 sistem için. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ore-processor-3.20-acil-satli-781628538/detay Ayrıca böyle bir şeyler bulunabilir. Forumda 1800 TL, 1200 ve 1050 Ti kombosu görmüştüm. Sen bilirsin sadece uyarı idi. Uğraşabilirsin, 5 DK sürmez Kurulum Flashı hazırlamak ve yüklemek 50-60 DK sürer.
Efendim bu sistemleri güncellik için mi söylüyorsunuz aldığım sistemi kullansam oyun vs oynayamaz mıyım?
 
Efendim bu sistemleri güncellik için mi söylüyorsunuz aldığım sistemi kullansam oyun vs oynayamaz mıyım?
Gerçekten maddi sıkıntısı var ve temiz ise kesinlikle bayağı iyi sistem. Güncellik ve performans açısından söylüyorum. Oyun oynarsınız tabii ki. Çok düşük bir sistem değil ortalama oyunlarda güzel performans verir. Düşük-orta ayarlar arası. Lakin bu bütçe de güncel bir Ryzen, anakart ve RAM alırsanız hem uzun süre gider hem daha iyi performans alırsınız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı