Bilgisayarımda KMSpico olup olmadığını nasıl anlarım?

Merhaba, FeeDos bir sistem aldığınızda işletim sistemi yüklü olmayacaktır. Siz bir bilgisayarcıya gittiniz, lisanslı Windows işletim sistemi satın alacağınızı ve yüklemesini mi istediniz? Yoksa bir ücret karşılığı işletim sistemi mi yüklendi. Büyük ihtimal etkinleştirilmemiş olarak işletim sistemi kuruldu bilgisayarınıza. Diğer götürdüğünüz kişi de crackleyerek etkinleştirmiş olabilir veya internette ucuza satılan retail keyler olur bu yolla da etkinleştirmiş olabilir.
Crackli bir Windowsu kullanmak sağlıklı olmayacaktır. Tekrardan temiz kurulum yaparak etkinleştirmeden de kullanabilirsiniz. Etkinleştirmemiş olmak birkaç özelliğe erişimi kısıtlayacaktır sadece, ben aylardır bu şekilde kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
 
KMSpico kaldırma diye birsürü konular mevcut :) göz atabilirsin KMSpico olmasa bile deneyip emin olabilirsin. 20-50TL gibi fiyata OEM Windows 10 Pro lisans Key'ler oluyor onlardan alabilirsiniz.

KMSpico'yu bulamadım ki konulara baktım görev yöneticisi veya programlarda yok ama.
Şöyle bir şey var.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5,2 KB · Görüntüleme: 93
Ayarlardan girdiğimde ise Windows kuruluşunuzun etkinleştirme hizmeti kullanıldı diyor
Bu kesinlikle KMSpico veya başka bir korsan programın işi orası belli. Eğer programlarda KMSpico'yu göremiyorsanız kaldırılmıştır.(Tamamen değil tabi ki kalıntıları kalır.) Bu durumda bir kaç tane seçeneğiniz var, direk olarak internetten güvenilir bir siteden ucuza Windows anahtarı alıp sonsuza kadar etkinleştirebilirsiniz ya da içiniz rahat olmayacaksa temiz kurulum yapıp satın aldığınız anahtarı kullanabilirsiniz. Temiz kurulum yapmak zor değil aşağıdaki makale aracılığıyla yapabilirsiniz bir yerde takılırsanız konu açıp yardım isteyebilirsiniz.

 
UEFI'den temiz kurulum yapıp internet üzerinde satılan OEM keylerden almanızı öneririm. 10 TL'ye bulunabiliyor ve orijinal.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı