IP adresim şahısın elinde ve bilgisayarımı kontrol ediyor

uncontenderr

Decapat
Katılım
6 Haziran 2019
Mesajlar
44
Öncelikle selamlar arkadaşlar
Benim eskiden arkadaşım vardı ve onla yakın dosttuk tabii bende bir aptallık yaptım ve IP adresim gözuktu. Ondan sonra kustugumuzde IP adresim ile bilgisayarımı kontrol edebileceğini söyledi. Ve format atsam bile System32'ye dosya yerleştirdim formatlasan bile geçmez dedi. Ve galiba internet IP adresim değil. Bilgisayar IP'ni aldım dedi
Ve tehdit ediyor ama böyle bir şey yapmıyorda değil. Daha önce bilgisayarıma girip Mikrofonu ile konuşmuştu. Format atsam geçer mi? IP adresim ile neler yapabilir? Emailime girmeye çalışmış bende bilgisayarımı kontrol edebildiğini bildiğim için bilgisayarı kapalı tutuyorum. Lutfen yardım edin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet sağlayacınızı arayıp modeminizi ilk günki haline getirmelerini isteyin uzaktan resetleme yapıyorlar. Temiz bir Windows formatından sonrada asla bir şey yapamaz.
 
Hiçbir halt yapamaz.

Lamer'in tekiymiş kimse. İlk olarak IP adres ile günümüzde adam akıllı DDoS harici saldırı yapamazsın. Onu da yapsa yine lamerliğini konuşturur.

System32 üzerine atılan virüs silinemiyor kısmında gülme tuttu :) Ya ben çok kendini bir halt sanan gördüm ama böylesini görmedim.

Mikrofona eriştiyse RAT felan yemişsindir. Güzel bir IS kur ve sistemine tam tarama yap yeterli.

Ve asıl vahim şey şu ki kendisi sana RAT yedirdiyse kendi IP adresi de bulunabilir :)

Bu arada konuda farazi yorum yapmayın arkadaşlar. Yarardan çok vakit kaybına neden olmayalım. Emin olduğumuz şeyleri yazalım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı