Willem Flakkomenstein
Centipat
- Katılım
- 7 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 540
- Çözümler
- 3
Arch Linux XFCE kurup özelleştirebilirsiniz veya Linux Mint CinnamonElementary ve Ubuntu sisteminde rahat çalışmaz.
Arch Linux XFCE kurup özelleştirebilirsiniz veya Linux Mint CinnamonElementary ve Ubuntu sisteminde rahat çalışmaz.
Windows'tan farklı bir şeyler var mı? Elementary veya Ubuntu gibi.
64 Bit kuracağım. 32 Bit için Linux programı yok.
Arch Linux XFCE kurup özelleştirebilirsiniz veya Linux Mint Cinnamon
Elementary ve Ubuntu sisteminde rahat çalışmaz.
Elemantary ve Ubuntu (sade hali, düz.) çok RAM harcıyorlar ve iyi CPU istiyorlar.
32 Bit kurun bence. 32 Bit programlar var Linux'da. Ama bazı uygulamalar 32 Bit desteklemiyorlar Linux'ta artık. Örneğin, Opera.
Cinnamon o sistemde olmaz. Cinnamon çok RAM ve CPU istiyor.
GNOME kullanıyor ve birçok eklentisi var. Ubuntudan daha ağır.Pop OS son günlerde aşırı popüler. Ubuntu gibi ama sistem gereksinimlerini bilmiyorum ve Ubuntu gibi hantal mı onu da bilmiyorum.
UEFI desteği tam olarak yeni beta sürümünde uefi desteğiniz yoksa indirebilirsiniz. o da windows 'a benzer ve hafiftir.Daha modern bir şeyler yok mu? Linux Lite nasıldır?
Daha modern bir şeyler yok mu? Linux Lite nasıldır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.