Satın alınan Steam hesabı çalındı

guruL

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2019
Mesajlar
265
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Gamesatış sitesi üzerinden hesap satın almıştım. Gmail, hesap şifresi her şeyi değiştirdim. Hatta Steam guard bile ekledim. Bu sabah kalktığımda telefonuma bir mesaj geldi: "Steam Support has removed this number from the account (kullanıcı adı). Contact us if you did'nt request this" satın aldığım kişi mi bunu yaptı? Nasıl hallederim?
 
Brom hesap satın aldık fakat nasıl geri alıyorlar Steam guard bile koydum? Şu an Steam guarda giriş yapamıyorum ama hesapla alakalı kod devamlı değişip duruyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu çözmeniz çok zor, hesap satın almak zaten mantıklı değil ve Steam'da buna karşı. Hesabı satan kişi çok rahat bir şekilde hesabını geri alabilir. Şu an boşa para verdiniz. Hesabı geri alamayacaksınız muhtemelen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Olayı steam tarafından değilde gamermarkt üzerinden çözmen gerekiyor.Gamermarktın hukuksal yollara başvurabileceği vs. yazıyordu.
 
Kardeşim şimdi Steam'e yazıyorsun ve şunları diyorsun:

Merhaba, yakın zamanda bir oyun içeriği ve hesabı satılan siteden ikinci el Steam hesabı satın aldım. Fakat aldığım kişi hesabı kendi üzerine almış şifresini değiştirip. Ekte satın alınan hesabın bilgilerini ve faturamı paylaştım. Teşekkürler.

Game Satışa şikayet ediyorsun aldıktan sonra hesabı kendi üstüne geçirdi diye. Steam desteğe yukarıdaki mesajı yazarken Game Satış'tan gelen fatura vs. alım detayı ne varsa paylaşıyorsun. Steam eğer satın alındığını kabul ederse arkadaşın hesabı kilitliyor. İyi bir ihtimalle belki Game Satış paranı geri verir ama ürünün parası satıcıya ulaştıktan sonra ilgiyi kesiyorlar diye biliyorum. Eğer bir şey satın alacaksan Plati.ru'dan al. Hem satış sonrası site seni koruyor hem daha ucuz hem de iade var. Bundan sonra da dikkatli ol.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı