Kuzenim Her Oyunda Hile Açıyor

Dövmek, bağırmak, kızmak hikaye. Şiddetle kimseye bir şey anlatılmaz/öğretilmez. Normal bir oyunda karşısına ondan daha iyi bir hile kullanıcısı çıktığı zaman hevesi kaçar ve morali bozulur, bu da onu oyundan soğutur. Bunu denemenizi öneririm ve ekstra olarak hilenin kötü bir şey olduğu tatlı bir dil ile anlatın.
 
Bunun kötü olduğunu anlatın. Bir de bilgisayarına iyi bir antivirüs yükleyin. Hileye ve çoğu cracke karşı bire bir çözüm.
 
G

Şimdi gösterdim güldü ve sallıyorlar dedi

İnanmadıysa hilelerin içine virüs yeştirdiklerini söyle bu virüsler genelde veri çalar ama bir ağa dahil edip zombi PC'de yapabilirler yani bir saldırıda kullanılabilir sistemi veya madencilik içinde kullanılabilir ve IP tespit edilirse suçlu olur.
 
Arkadaşlar kuzenim neredeyse oynadığı her oyunda hile açıyor. CS:GO oynuyor ve en az 15 tane VAC yemiş hesabı var. Hep yeni hesap açıp topluluk sunucularına girip sorsan 'trollüyor'. Şu an Epic Games sağ olsun GTA 5 oynuyor. Tabii ki mod menüsü açık. Yaş 12 ve ayrıca GTX1050 laptop ile GTA Online'da her ayarı Ultra'ya alıp oynayabileceğini sanıyor. Ne yapmalıyım.

Aynı kuzen bende de var aynılarını yaptı sonra dövdüm 2 3 babam kızdı etti devam etti yine dövdüm bunlara dayak çare başka bir şey yok :D ama bir fikirim var hile diye bir CMD kodu yerleştirin bilgisayardaki tüm oyunu silsin ve akıllanır.
 
DarkComet RAT ile soğutmaya çalış hileden. İnternette troll videoları var. Eğer hile yaparsan PC bozulur diye msgbox yaparsan veya diğer ayarları yaparsan soğuyabilir. SonraRAT virüsünü sil onun bilgisayarından. Bu hileci organizmaları hiç sevmiyorum. Kurtulma yolu yok gibi. PC' sine Norton veya Kaspersky kur. Hileleri genelde virüs olduğu için siliyor. Öyle virüs olduğunu öğret. Ayrıca GTX 1050' ye 4K ultra MSAA X16 FXAA On yapın Online' da görsün GTX 1050 yağ gibi akıyor mu?
 

Geri
Yukarı