Admin Olup Oyunda Hile Açmak

''Yazım bilginin'' olmadığını o kadar belli ediyorsun ki. Yazdığın yazının tamamını alıntılayamıyorum. Çünkü yazım yanlışı olan mesajı alıntılamadan ceza yiyeceğim.

Bla bla bla... Bana hikaye anlatıyorsun. VAC süpermişmiş. ''x64''muş. Falanmış, filanmış.

1- Ben VAC kötü dedim mi?
2- Ben yazılım bilgim süper dedim mi?

Ne dedim de celallendin anlamadım ama yine söylüyorum. Ben nedenlere değil sonuçlara bakıyorum. CS:GO hile denizi ve evet o ahım şahım VAC'ını ''free cheat'' ile bile darma duman ediyorlar. VAC tespit ediyormuş, banlıyormuş. Bla bla bla... Hikayeler. Tespit ediyor da ne oluyor? Hileci yeni bir ''Steam'' hesabı açıyor ve terör estirmeye devam ediyor. Bu kadar. 10 dakikasını bile almıyor. Sonuç; CS:GO kanser bir oyun.
:D Bana oradaki yazım yanlışlarını gösterir misin ? Yazım yanlışı varsa raporla, sana bunu yapma diyen mi var ? Eğer yazım yanlışından kastettiğin şey devrik cümlelerse o yazım yanlışına girmiyor.
Free cheat dediğin şey şöyle oluyor. Diyelim ben bir hile kodladım. O hilenin kodlarını annownçits isimli sitede paylaşıyorum. Başkaları geliyor ismini değiştirip kendi hilesiymiş gibi pazarlıyor. İster public olsun ister private olsun. Fark etmiyor, isteyen istediği gibi yayınlar. Sen bana bir oyun ismi söyle, ben sana o oyun için anında free cheat atayım.

What I Feel About VAC.
- I personally feel that VAC is a decent anti cheat from public cheats or paid cheats. Vac are doing their jobs by detecting many public cheats and paid cheats. I feel like VAC could be better, but they are being abit too careful i would say, trying to avoid false bans and only allowing bans which only gets triggered when the user is 100% cheating.

Bunu annownçits isimli siteden alıntıladım. Buradaki insanlar senin olmayan bilginden çok daha fazlasını biliyorlar. VAC neredeyse hata yapmayan bir sistem. Ama EAC & BattlEye gibi AC'ler aynı çalışmıyor. Discord'u aç, ban yeme ihtimalin olsun. Sebep ? EAC ve BattlEye overlayları yasaklıyor. Diyelim Discord yeni güncelleme yaptı, overlaylar kernel çalıştı. Biri sana mesaj atınca ve ekranında o bildirim çıktığında, ban yersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha büyük çaplı sunucuları tavsiye ederim. Ben şu anda aynı gruba ait bir sunucuda farklı bölümlere ayrılmış sunucularda oynuyorum (aim, arena, awp gibi). Reklam olmasın diye ismini vermeyeceğim ama bu gibi bir sunucu topluluğunu bulman senin için iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı