ASUS TUF GTX 1660 Ti undervolt yapma

Hocam sorunun yanıtını bilmiyorum ama ekran kartı kaç derecelere çıkıyor merak ettim bende de Galax GTX 1660Ti var en baba oyunda MAX 75 derece oluyor.
 
Hocam sorunun yanıtını bilmiyorum ama ekran kartı kaç derecelere çıkıyor merak ettim bende de Galax GTX 1660 Ti var en baba oyunda Max 75 derece oluyor.

TUF'larin sogutmasinda problem var diye biliyorum 80 85 dereceler gorenler bile vardi forumda.
AMD kartlarda direk Radeon ayarlarindan yapabiliyorsunuz voltaj ayari fakat NVIDIA'da nasil isliyor bu sistem bilmiyorum. Maximum voltaji yavas yavas dusureceksiniz her dusurdugunuzde de OCCT stabilite testi yapacaksiniz 5 dk lik. Bir voltajda sinira ulasacaksiniz testte hata verecek voltaji stabil olana kadar az yukseltip dip voltaji bulacaksiniz. Eger daha az isinsin istiyorsaniz frekanslari dusurup voltaji daha da dusurebilirsiniz.
 
TUF'larin sogutmasinda problem var diye biliyorum 80 85 dereceler gorenler bile vardi forumda.
AMD kartlarda direk Radeon ayarlarindan yapabiliyorsunuz voltaj ayari fakat NVIDIA'da nasıl isliyor bu sistem bilmiyorum. Maximum voltaji yavas yavas dusureceksiniz her dusurdugunuzde de OCCT stabilite testi yapacaksiniz 5 dk lik. Bir voltajda sinira ulasacaksiniz testte hata verecek voltaji stabil olana kadar az yukseltip dip voltaji bulacaksiniz. Eger daha az isinsin istiyorsaniz frekanslari dusurup voltaji daha da dusurebilirsiniz.

Voltaj ayarlanmıyor GPU Tweak 2 ve MSI Afterburner'de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı