CS:GO'da ban yer miyim?

Merthella

Hectopat
Katılım
18 Mart 2020
Mesajlar
2.139
Makaleler
2
Çözümler
5
Ben rekabetçi girdim. Bizim 2 adam hile. Onu 9 roundda fark ettim kicklemeye çalıştığımda herkes F2 basıyor. Karşı adam bütün takımı reportladı bu sebepten ban yer miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben rekabetçi girdim bizim 2 adam hile onu 9 roundda fark ettim. Kicklemeye çalıştıgımda herkes F2 basıyor, karşı adam bütün takımı reportladı. Bu sebepden ban yer miyim?
Hayır ama kazandıysan veya kaybettiysen yani o maç rankını ne kadar etkilediyse geri alınır o maça hiç girmemişsin gibi zamanın boşa gitmiş olur yani
 
Bunun en kesin cevabı eğer takımındaki hile olan arkadaş VAC yerse senin o an oynadığın oyun sayılmaz. Yani o maça hiç girmemişsin gibi olur ve ana menüde sana bir uyarı verir. Takım arkadaşın hile kullandığı için onunla girilen maçlar sayılmayacak gibi. Ama eğer o arkadaş VAC yemezse maç oynadığınızla kalır. Kimseye bir etkisi olmaz.
 
Hayır ban yemezsin ancak oynadığın o oyun geçersiz olur. Yani rank atlarsan sırf o el yüzünden düşme ihtimalin var.
 
O öyle mi işliyordu yahu?
Evet. Aynı lobiden girilirse ve girdiğiniz o hile VAC ban yerse adı üstünde 'Parti Üyesi Yasaklandı' bildirimi ile beraberinde win silinir. Overwatch ban yerse silinmez. Eğer solo girdiysen veya girdiğin adamlarda hile yoksa fakat takımda tanımadığın birinde hile varsa ne olursa olsun senin kazanman silinmez.
 
Hayır. Eğer aynı lobiden girmediyseniz o ban yese bile senin Win'lerin silinmez.

Hayır. Herhangi takımına düşen biri içinde bu geçerli uyarısını da veriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı