CS:GO VAC Ban yedim

Katılım
7 Nisan 2018
Mesajlar
1.495
Makaleler
1
Çözümler
13
Yer
Alanya, Antalya
Selam dostlarım.
CS:GO'ya nisan ayında bilgisayar alınca tam olarak başladım. Ondan öncesinde internet kafelerde takılıyordum. Sorunum bu değil, sorunum "Parti Üyesi Yasaklandı" uyarısından vac ban yedim. Yani benim tahminlerim bu yönde çünkü hile kullanmadım sadece GTA 5 Parası için "Extreme Injector v3" kurdum. Onuda işlemlerimi yaptıktan sonra Revo Uninstaller ile sildim. Ben desteğe mesaj atsam kaldırırlar mı sizce?
 
Arkadaşlar ekleme yapayım.
O ban yiyen kişinin profili: Steam Community :: ++DURMAZLAR++
ve VAC banı bugün sabah yedim o da bugün yemiş VAC'ı. Yani hile kullanmadım arkadaşlar. Bu kişiyle ise oyun içinde tanıştık (oyuncu arama). Big star'dı kendisi 6 7 el rekabetçi oynadık genelde 100 puan alıyordu. Benim biraz garibime gitti bunla vedalaştıktan sonra, GOTV'sine baktım ve sis içinde 2 adama ssg ile sıkıyordu baya belli oluyordu. Direk o kişiyi profilinden reportladım. Arkadaşlıktan çıkardım. Fakat benide etkiledi. Oyuncu arama yerinden bir daha girmem herhalde.

Yazımda hatalar varsa çok özür dilerim. Sinirlenmeye başladım çünkü daha yeni yeni hesaba skin alacaktım 80 TL yükledim. Hepsi boşa gitti herhalde
 
Hayır ban yemedin girdiğiniz maçta/maçlarda takım arkadaşınızın hile olduğunu belirtiyor, rankınız düşebilir. Yani o maçta sizin takımdan hile olduğu tespit edilmiş karşı taraf veya sizden biri rapor etmiş Valve'da bunu bulmuş ban atılmış o anki maç geçersiz sayılacak yani kazandıysan muhafız olduysan geri novaya atıcak.
 
Vac ban yediğini sanmıyorum. Parti üyesi yasakalandı diyorsa o kazandığınız eller boşa gitmiş olur. Rekabetçi girmeye çalıştın mı.
 
Öncelikle parti üyesinin yasaklanmasıyla VAC yasağı almazsınız. Bununla bir alakası yok. Böyle bir durumda sadece aldığınız galibiyetler sıfırlanır.

GTA 5 hilesi yüzünden de VAC yasağı almazsınız, çünkü hilelerin alakalı oyuna enjekte edilmiş olması gerekiyor.

VAC yasağı aldığınızdan emin misiniz? Sakıncası yoksa profil bağlantısını paylaşın.

Ayrıca şu yasaklama alan arkadaşın 10'dan fazla hesabında yasaklama bulunuyor. Sürekli hile kullanan birisi.
 
Hocam üstekki yazımıda okur musunuz? hiç mi şansım yok?
VAC yediyseniz kaldırılma şansı yok. Aynı kişiyle sürekli girmeniz durumunda da VAC ban uygulanabiliyor. Eğer arkadaşların dediği gibiyse VAC değil süreli ceza aldınız demektir.
 
Vac ban yediğini sanmıyorum. Parti üyesi yasakalandı diyorsa o kazandığınız eller boşa gitmiş olur. Rekabetçi girmeye çalıştın mı.
1591603105636.png

1591603126834.png

Bu arkadaşla baya girdik maç 6 7 diyorum fakat daha fazla olabilir.
 

Geri
Yukarı