Technopat Sosyal'e özellik tavsiyesi ve bazı sorunlar

601.912hmet

Hectopat
Katılım
26 Ağustos 2018
Mesajlar
846
Makaleler
2
Çözümler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 (Silverstone Kr-03)
Gigabyte Aorus GTX 1080Ti Xtreme
G.Skill Ripjaws V 16+16 3600
MSI B550M PRO-VDH WiFi
Samsung 860 Evo 500 GB SATA 3
Samsung 970 Evo Plus 1 TB NVMe
Thermaltake Smart 700W RGB 80+
Lian Li Lancool 205M Mesh (+2 Aerocool 120 ARGB)

1. Samsung Odyssey G3 27" 165Hz
2. Philips 192E 19.2" 60hz 768p

Logitech Extreme 3D Pro

Xiaomi Redmi Note 11 Pro
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Eklenmesi gerekenler
1.
Ekip/klan/takım sistemi
Bildiğimiz üzere Sosyal'de @dogant abimizin liderliğinde olan bir ekip var ve bu ekibe üye olduğumuz göstermek için profil fotoğraflarımızı değiştiriyoruz bu bir çoğumuz için büyük bir problem bunun yerine ekip sistemi getirilse ve konularda kullanıcı adımızın altında üyesi olduğumuz ekibin ismi olsa aynı şu şekilde.
(Fotoşok konusunda pek iyi değilim de fontlar için falan kusura bakmayın :D)

Adsız (1).png


Tabii bu geliştirilebilir. İllaki böyle olacak değil :D, mesela ekibe katılma şartları, veya daha güzel bir ekibe katılma butonu vs.

2.
Konuyu inceleme esnasında takip özelliği.
Konularımızı moderatörlerin gözünden de görmek isteriz. İnceleme esnasında konularımızı (sadece kendi konularımız) moderatörlerle beraber inceleyebilmek güzel olurdu. Konunun reddedilmesinin sebebini bir bildirim ile görmektense moderatörlerden duymak daha güzel olacaktır. :)

3.
7/24 canlı yayın.
7 Gün 24 saat canlı yayın ile moderatörleri modluk görevi esnasında izlemek hoş olurdu, en azından nasıl bir iş olduğunu öğrenirdik. :D.

Aklımda daha vardı da şimdi hatırlamıyorum, tüh...

Edit: Bir tanesini hatırladım sonunda

4.
Eski konuları silebilme
Açtığımız bize utanç veren eski konuları silebilsek ne iyi olurdu eski konularıma baktıkça kendimden utanıyorum. :D

bazı sorunlar

1.
Yetersiz moderatörler.
Bir keresinde açtığım konu 2 saat sonra yayınlanmıştı moderatör olma şartları biraz hafifletilerek daha fazla moderatör alınabilir.

Aslında aklımda bayağı şer vardı şimdi şu konuyu yazarken unuttum ya vay halime :D şimdilik bu kadar hatırlayabilsem bu konu daha çook uzar. :)
 
Son düzenleme:
Sorun:1. Yetersiz moderatör yok, sayılar tam ideal ancak 7/24 denetim saatinde olamayız. Sabaha doğru açılan konular sabah saatlerinde açılıyor.
2. Moderasyon ekibi olarak bir gizlilik kalmayacak ve bu da ne yazık ki kötü bir fikir. Bazen bir konuyu tüm moderatörler olarak tartışıyor ve en doğru kararı alıyoruz, bunları bilmek zorunda değilsiniz :)
3. Başvuruyu yapıp canlı test etmek daha güzel olmaz mı?

İstek1: Böyle bir konuda dahi kavgalar çıkar "İşte Galaksi ekibinden Enes bana bunu dedi" diyerek birçok kavga çıkar ve gruplaşmaya yol açar. Oyunlar içerisinde klana alımlar gibi de saçma gelenekler türer.

Uyuyun artık, lütfen :D
 
7/24 canlı yayın.
7 Gün 24 saat canlı yayın ile moderatörleri modluk görevi esnasında izlemek hoş olurdu, en azından nasıl bir iş olduğunu öğrenirdik.
Kendine 7/24 canlı köle arıyorsun galiba? Şöyle dönüp yazdığın saçmalıklara bir bakmanı isterim.

İlk konu forumda gruplaşmaya neden olur. Bu tarz şeyleri yapan ölü forumlar tonla var. Arama motorunda forum diye aratınca çıkar. Haber siteleri gibi SEO kasmayı iyi beceriyorlar. Ama forumda 5-10 kişi dışında insan olmaz.
 
Son düzenleme:
Kendine 7/24 canlı köle arıyorsun galiba?

Demek istediğim bu değil di demek istediğim moderatörler işlerini yaptıkları esnada bizde canlı olarak izleyebilsek 7/24 kısmı ise Technopat Sosyal'in sürekli açık olmasından.
 

Geri
Yukarı