Beni sağlığımdan eden Technopat üyesi

Gliss ise çok iyi koku vermenin yanında saçı seyrek veya gür olmayan insanların kesinlikle kullanmayacağı türden bir şampuandır.
Saçım seyrek, ince telli olmasına rağmen kullandım ve hiçbir problem yaşamadım. Vitamin, stres ve dönemsel olarak saç dökülmediğini, direkt şampuandan olduğunu nasıl anladınız?
 
Durmadan açılan GTA 5 konuları, Epic Games'te yaşanan basit sorunlar, GTA Online'da arabamın kapısı neden tavuk kanadına dönüştü? konuları, daha dün açılan örnek veriyorum ''1000 liraya ekran kartı önerisi'' ''500 liraya PSU önerisi'' gibi belli konuların zırt pırt açılması, hiç forumda araştırma yapmadan hemen konu açayım da ilgi göreyim merakı inanın bu yaş ortalamasının düşük olmasından kaynaklı, belli bir olgunluğa ermiş kişi bu soruyu sormaz ya. Ben 18 yaşındayım, yaşım büyük değil ama ben bile böyle sorular sormuyorum. Gider önce araştırırsın bütçene göre itopya olur vatan olur ikinci el olur ekran kartını seçersin, gelirsin burada sorarsın örneğin dersin ki arkadaşlar ''GTX 1650Ti ekran kartını beğendim, bütçeme de uygun, acaba şu fiyata bundan iyi kart bulabilir miyim? Gözümden kaçmış mıdır? Bu kartı alırsam hangi işlemciyi kullanmam yeterli olur?'' daha sonra gelen tavsiyeler üzerine yine bütçene göre bir hesap yapar ve elinde kalan işlemciye göre yine bir konu açarsın daha iyi seçenek karşına çıkarsa onu uygularsın çıkmazsa da elindeki seçeneği uygularsın bu kadar basit. Arka arkaya aynı konuları açarak aynı cevapları almaya ne gerek var?
 
Adama bak yahu. Doktora git desek bir degisik olur, tavsiye versek yine bir degisik olur. Ne yapalım biz? Monitör karşısında senin fizyolojini mi olcuyoruz? Adı üstünde tavsiye, TAVSIYE! Bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir, bir de sağlık ve kişiden kisiye sonucu değişen urunlerde! Arkadaş seri üretim işlemcilerde bile macun kalitesi değişiyor, bu nasıl kafadır ya?

Öfke kustum biraz, üstüne alınan alınsın, yanlış bir şey söylediğimi sanmıyorum. Ilgili konuda benim de mesajim var, böyle suçlayıcı konuya böyle yorum yapılır.

KENDI seçimini ve hatanı başkalarında arama. Ya adam gibi uzman birine görün ya da yaptıklarının arkasında dur.
 
Son düzenleme:
Hata sende arkadaş. Böyle milletin dediğine göre iş yaparsan daha çok sıkıntı yaşarsın. Git doktora, doktorlar boşuna mı var ?
Milletin dediğine göre iş yapmayacaksan hiç kimse tavsiye istemesin koskoca forumda. Forumun güvenirliği nerede o zaman? İşlemci alacak adam, anlamadığı için buraya soruyor. Bu foruma güvenip de soruyor. O zaman açmasın o da konu, niye? Başkasının aklına uymamak için. Saçma.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı