Yanlış bilgi vermeyin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukaridaki vatandas siz misiniz?
Bence tam olarak o kişi. Böyle bir tespit görmedim. 🤣
 
Yav çıldıracağım yemin ederim. Geçen konu açtım GTA 5 FPS artırma programı ban sebebi mi diye herkes değil yazdı yok. Online'ye girsen bile bir şey olmaz yazdı sonra yaptım ban yedim sınırsız yav bakın Allah aşkına garip garip cevap yazmayın yav yeter artık geçen bir abi 20.000 TL sistem toplama diye konu açmış bir adamın cevap olarak attıgı sistem Ryzen 3 1200 RX 580'li sistem sosyal iyiyce çocuk doldu artık sıkıldım tartışan mı dersin linç atan mı dersin yalan yanlış bilgi veren mi dersin bu böyle giderse Technopat'ın çöküşü olur benden söylemesi. Haklı değil miyim sizce?

Haklısınız 18 yaş altı forumdan dışlanmalı şu LGS konularındakileri komple banlasalar rahatlarız. Kimlik gösterelim gerekirse modlara, iyice çocuk parkına döndü forum kesinlikle katılıyorum size.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ban yediyseniz hesap verebilirim size. Aç gözlü gibi 3 hesaptan almıştım oyunu. Mail ile birlikte teslim ederim isterseniz. @hacıWHAT ile KaraGÖZ
 
Haklısınız 18 Yaş altı forumdan dışlanmalı şu lgs konularındakileri komple banlasalar rahatlarız kimlik gösterelim gerekirse modlara iyice çocuk parkına döndü forum kesinlikle katılıyorum size.
15 yaşımdayım ve LGS'ye girdim. Sizden daha olgun olduğumu kanıtlayabilirim. Bence banlanması gereken kişi sizsiniz.
 
15 yaşımdayım ve LGS'ye girdim. Sizden daha olgun olduğumu kanıtlayabilirim. Bence banlanması gereken kişi sizsiniz.
Haklısın. Ben seni 20 yaşında biliyordum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı