Beni takmıyor

Kızla bir yerde buluşup konuşmaya çalış bakalım. Ya da ona içinizdekileri telefondan yazıp ayrılmak istiyorum (tabi gerçekten değil) diyebilirsiniz. Takmıyorsa zaten seni hiç sevmemiştir‚ peki eskiden böyle miydi yoksa her zaman mı böyleydi? ona herşeyi alıyorsunuz hediye ediyorsunuz diye sizi kullanıyor olabilir mi? çünkü bilirsiniz çok bu tarzda kızlar var. Bir dediğini iki etmezsin ama en ufak bir isteğini yerine getiremeyince bile trip atar sizin kız arkadaşınız öyle mi?
 
Bir kızın üstüne ne kadar gidersen o kadar egosu okşanıp bir yerleri kalkar. İltifatlarına karşı dediğin gibi geç yazıyorsa yazmayı bırak. Sen yaşadığında eksikliğini hissedecektir. İlgiyi kızlar üstünden birden çekince sudan çıkmış balığa dönerler, bir süre kendini tut. Yazarsa kendini geri çek. Eskisi gibi samimi konuşma. Sen böyle yapmaya devam edersen, seni elde görecek kendisini daha çok geri çekecektir. Bu da seni daha fazla üzecektir.

Olaya farklı bir açıdan bakmak gerekirse, kızlar biraz daha sorgulayıcı olabilir, yeni tanıştıysanız böyle iltifatlar etme, samimiyetine inanmayabilir, kızların güvenmesi zaman alıyor ama genel olarak söyleyeceğim şey kendini geri çek her zaman adım atan olma neden ne olursa olsun hep sen adım atarsan sonuç her türlü seni elde görecek.
 
Ben de yaşadım. Hatta en başta benimle normalde konuşmayan kız bir anda bana bir samimiyetle yaklaşmıştı. Ondan sonra ergenliğin verdiği özgüven ile gittim kıza açıldım. 20 bin feette uçarken bir anda çakıldım. Ondan sonra ne beni taktı ne de farklı bir şekilde benim ile konuştu. Ondan sonra ben de kendime bundan sonra kimseye içimde duygularımı büyütmeyeceğim diye söz verdim. Asıl konuya gelelim unuttum mu? Tabii kide unuttum bunlar gelip geçici şeyler yorma kafanı bunlara dostum.

Yapamıyorum. Taş çatlasa da yapamıyorum ya, cıdden engel olamıyorum. Benı gorecek dıye hep umut edıyorum, 20 yaşındayım, benim yaptığım stresı, ofkeyı 30-40 yaşındaki adam yapmaz ya. Aga kımseye yapmadıgımı, buna yapıyorum nıye ya? Bellı bır neden de sunmuyor? Bak yenı mesaj atmıs, 12 saat sonra oyundakı arkadasını sormustum kım dıye "o benım canım" yazmış ve "canım" dediği kişi erkek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yapamıyorum taş çatlasa da yapamıyorum ya cıdden engel olamıyorum benı gorecek dıye hep umut edıyorum 20 yaşındayım benim yaptıgım stresı ofkeyı 30-40 yaşıdaki adam yapmaz ya aga kımseye yapmadıgımı buna yapıyorum nıye ya bellı bır neden de sunmıyor a bak yenı mesaj atmıs 12 saat sonra oyundakı arkadasını sormustum kım dıye o BENIM CANIM yazmış ve canım dediği kişi erkek
Kızın da belki senin onu sevdiğin gibi sevdiği bir erkek vardır bunun önüne geçemezsin dostum.
 
Olmuyor işte kendimi geriye atamıyorum...
Atacaksın. O insan da sen değil misin? Yaptığı şey sevgiliyi bırak arkadaşa yapılacak şey değil. Dosttan bahsetmiyorum, herhangi bir arkadaş... Biraz örnek olsun diye kendi durumumu biraz daha açayım.

Ortaokula başladığım zaman aynı sınıfa düştüm bu kız ile. Birbirimize o kadar çabuk yakınlaştık ki, gören herkes bunlar kesin sevgili diyordu.

Birkaç yıl geçti, ben onu sevdiğimi fark ettim. O da boş değil gibiydi. Bana sürekli "Sen çok yakışıklı ve zeki çocuksun, keşke seni arkadaşım değil sevgilim yapsaydım." demeler, birkaç küçük çocuk fotoğrafı atıp "Bak işte bunlar bizim gelecekteki çocuklarımız." demeler, sabah akşam kalpli kalpli mesajlar atmalar... Ben de öyle bir umutlandım ki, bütün duygularımdan bahsettim. Cevap bile vermedi.

Oysaki ben onu bunca zaman sevmiştim, ona tıpkı sizin yaptığınız gibi sürprizler yapmıştım... Sadece laftaymış demek ki "sevgisi".

Bu olay bitince ilk gün çok üzüldüm. Fakat inanın bana ikinci gün çok gereksiz bir şey olduğunu fark ettim. Geriye dönüp neler yaptığımı hatırlayınca kendime salak demem ise sadece 1 haftamı aldı.

Ve inanın bana şu an bunu yazarken üzgün falan değilim. Başımdan böyle bir şey geçtiği için mutluyum, böylece asla birisine gereksiz duygular beslemeyeceğim. Bence aynısını siz de yapmalısınız. Bir gün bir şey yazmayın, bakalım ne oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı