Beni takmıyor

Kızla bir yerde buluşup konuşmaya çalış bakalım. Ya da ona içinizdekileri telefondan yazıp ayrılmak istiyorum (tabii gerçekten değil) diyebilirsiniz. Takmıyorsa zaten seni hiç sevmemiştir‚ peki eskiden böyle miydi yoksa her zaman mı böyleydi? Ona her şeyi alıyorsunuz hediye ediyorsunuz diye sizi kullanıyor olabilir mi? Çünkü bilirsiniz çok bu tarzda kızlar var. Bir dediğini iki etmezsin ama en ufak bir isteğini yerine getiremeyince bile trip atar sizin kız arkadaşınız öyle mi?

Her şeyi yerine getiriyorum hiç trip atmıyor. Buluştum birkaç hafta önce neden boyle yapıyorsun neden bana geri vermıyorsun sana verdiğim ilgi, alakayı, sevgiyi cevap alamadım sadece bana baktı 5-10 sanıye kalkıp gitti.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kızın seni sevmesini, ilgi göstermesini istiyorsun ama bunun için onunla pazarlık yapmaya çalışıyorsun. İyi geceler ve günaydın mesajı atmak başlı başına hata. İltifat etmek ise zaten sizi cinsellik için yalakalık yapmak zorunda biri gibi gösterir. Sen içinden gelerek onu seviyorsun, onun içinden gelmiyorsa hiç bir şey yapamazsın. Hayatına devam etmeni öneririm. Zaten dünyada üç buçuk milyar kadın var. Biri için sızlanmak manasız.
 
Atacaksın. O insan da sen değil misin? Yaptığı şey sevgiliyi bırak arkadaşa yapılacak şey değil. Dosttan bahsetmiyorum, herhangi bir arkadaş... Biraz örnek olsun diye kendi durumumu biraz daha açayım.

Ortaokula başladığım zaman aynı sınıfa düştüm bu kız ile. Birbirimize o kadar çabuk yakınlaştık ki, gören herkes bunlar kesin sevgili diyordu.

Birkaç yıl geçti, ben onu sevdiğimi fark ettim. O da boş değil gibiydi. Bana sürekli "sen çok yakışıklı ve zeki çocuksun, keşke seni arkadaşım değil sevgilim yapsaydım." Demeler, birkaç küçük çocuk fotoğrafı atıp "bak işte bunlar bizim gelecekteki çocuklarımız." Demeler, sabah akşam kalpli kalpli mesajlar atmalar... Ben de öyle bir umutlandım ki, bütün duygularımdan bahsettim. Cevap bile vermedi.

Oysaki ben onu bunca zaman sevmiştim, ona tıpkı sizin yaptığınız gibi sürprizler yapmıştım... Sadece laftaymış demek ki "sevgisi".

Bu olay bitince ilk gün çok üzüldüm. Fakat inanın bana ikinci gün çok gereksiz bir şey olduğunu fark ettim. Geriye dönüp neler yaptığımı hatırlayınca kendime salak demem ise sadece 1 haftamı aldı.

Ve inanın bana şu an bunu yazarken üzgün falan değilim. Başımdan böyle bir şey geçtiği için mutluyum, böylece asla birisine gereksiz duygular beslemeyeceğim. Bence aynısını siz de yapmalısınız. Bir gün bir şey yazmayın, bakalım ne oluyor.

Yapamam, silip atamam. Bilmiyorum ama hiçbir şey yapamam yapamam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi yerine getiriyorum hiç trip atmıyor. Buluştum birkaç hafta önce neden boyle yapıyorsun neden bana geri vermıyorsun sana verdiğim ilgi, alakayı, sevgiyi cevap alamadım sadece bana baktı 5-10 sanıye kalkıp gitti.

Sen kızı seviyorsun ama belli ki o seni sevmiyor. Sevgi karşılıklı olmalı bir elmanın iki yarısı gibi. İki insan birbirini tanımasa bile bu kadar karşısındakini takmamazlık yapmaz bence. Kız cevap vermeden bile kalkıp gitmiş masadan baksana.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Niye? Sizin diliniz mi yok? Bal gibi de yaparsınız. Bir şey yapamayacaksanız niye bu konuyu açtınız? Teslim olduğunuzu bizim de kabul etmemiz için mi?
 

Geri
Yukarı