Windows vs Linux

Windows vs. Linux


  • Oy verenlerin toplamı
    76
9963521671218.jpg

Pencereler her zaman sabittir ve hareket edemez.
ss.jpg

Penguenler ise istediği yere giderler. Kısacası özgürlerdir.(Belki çalmış olabilirim.)
 
Boş boş kavga etmek yerine kullanım amacına göre tartışsanız, oyun için Windows'dur bütçesi olmayıp profesyonel iş yapmak için Linux dağıtımlarıdır macOS gibi bir sistem için Hackintosh'dur para var ise macOS'dur buna göre yargılamanızı öneririm.

Konu stabil olup olmadığı hocam.

Tartışma Nedir: Tartışma, karşıdakinin duygu, düşünce ve görüşlerini değiştirmeyi veya yenilemeyi, karşıdakini etkilemeyi amaçlayan bir konuşma biçimidir.
 
Hocam oyun performansından falan bunları boş geçin, Windows gayet saf, basit ve hoş arayüzü ile neredeyse her yerde var fakat demek istediğim gereksiz işlevleri arkaplanda yürütmesi performans kaybına yol açıyor. Fakat GNU/Linux sistemlerin neredeyse hepsinde sadece gerektiği vakit çalıştırılıyor. Bu da hem işlevselliği hem stabiliteyi hem de donanimların gereksiz yere yorulmasını engelliyor.

Efendim birazdan konu kilitleyici kuvvette linç yiyeceksiniz doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.
 
Sanırım mesajlarım yanlış anlaşılmaya sebep oldu o yüzden son kez açıklama gereksinimi duydum. Bugüne kadar tüm Linux dağıtımlarını kullanmadım kullandıklarım ise Linux Mint, Ubuntu ve Kubuntu. Bu üç işletim sisteminde de Windows'a göre yarı yarıya performans kaybı yaşadım(oyunlar için söylüyorum). Eğer Windows'tan daha iyi bir oyun deneyimi sunan Linux dağıtımı bulunuyorsa lütfen söyleyin bende bilgileneyim. Onun dışında konuyu okumadan beğeni kasmak veya birilerini aşağılamak amacıyla gelenler için son kez söylüyorum karşılaştırdığım stabillik oyun stabilitesi. Eğer bana Linux'un Windows'a göre daha iyi bir oyun performansı sunduğunu kanıtlayamayacaksanız boş yere konuya yazmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı