PC'yi̇ Kapatırken mavi ekran

@darthnorth bilgisayar ısıdan reset falan atmıyor çünkü masaüstündeyken reset atıyor peki sence neden reset attı? Artist artist konuşmaya gerek yok...
@darthnorth PSU'nun garantisi bitmesine 22 gün kaldı.

Burası Technopat sanıyordum, sanırım Sosyopat'a geldim. Çok biliyorsan konu açma buraya kimseye de dilenci gibi yalvarma, sonra da yardım edeni ne dinliyorsun ne de bir saygı gösteriyorsun bu ne terbiyesizlik. Akşamdan beri yazıyoruz her dediğimiz es geçtin. Al PSU'yu nereye götürüyorsan götür.
 
@eceakkuş Karşılıklı falan yapmıyor. Senden RAM için kontrol istiyoruz sen gidip PSU diyorsun hala. Konu senin yüzünden 7 sayfa uzadı. Dediklerimizi yapsaydın, 2 sayfada biterdi. Biz sana yardımcı olmaya çalışıyoruz, sözümüzü dinlemeyip bildiğini okuyorsun ve üstüne üstlük @darthnorth kullanıcıya "Gurur yaptın, konuya atlama." diyebiliyorsun. Yazıklar olsun. Al o PSU'yu nereye götürürsen götür. Hatta götür bilgisayarını bir mahalle bilgisayarcısına da güzel kazıklasın aklın başına gelsin söz dinlememek ne sonuç doğuruyor diye.
 
CS go deği ancak diğerleri o korumayı kullanıyor diye biliyorum. BATTLEYE kaldırırsan o oyunlar çalışmayabilir. Programfiles içinde aramaya yazın hangi oyundaysa veya klaörde çıkar. Oradan Unisntall varsa çalıştırıp kaldırabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı