Battlefield 1 Türk düşmanlığı

@Cruslan Bir tek bana cevap vermemişsiniz, üzüldüm. 😔
Ben cumhurbaşkanı falan değilim ki? Yiyen, içen, gezen sıradan insanlardan biriyim. Sizi hiç görmedim ve siz beni hiç görmediniz. Aramızda tek kelime geçmedi. Benim yorum yapıp yapmamam sizi üzmemeli. Beni kendinizden yüksek biri olarak görmemelisiniz.
 
Bu şeye benziyor, kolayı satın alıp sokağa döken cahil amcaların işine 😂 😂 😂 . Sen oyunu almışsın cebindeki para adamın kasasına girmiş istersen 1000 kere sil neyi kurtaracaksın iffetini mi?😂😂😂.

BF serisinde almadığım belkide tek oyun BF1 dir. Biliyordum zaten oyunun içine Türk'ü koyup onları kötü gaddar barbar gibi gösterip tek tek öldüreceğimizi. Bana koymaz oyunda anamı babamı da keserim diyenlar buyrun devam edim, kendi bayrağınıza karşı savaşın. Dünyaya sizi barbar düşman olarak sunan BF1 yapımcılarına para yığın. Ayakta alkışlıyorum.
 
Bu oyunla alakalı değil. Oyun üreticileri en çok ilgi çekecek, en çok sattıracak konu üzerine oyununu yapar. En çok sattıracak en çok yıkımın olduğu 1. dünya savaşı, 2. dünya savaşı ve olası 3. dünya savaşı'dır. Onun için para önemlidir. Gerisi sizin uydurduğunuz komplo teorilerinden başka bir şey değil.

Gayet haklısın fakat bir düşünsene map olarak Ankara'yı koyuyolar tofaşlarla falan mekan basıyorsun modifiye görevleri falan :D yazarken ben heyecanlandım oynanışını düşünemiyorum.
 
Senaryo moduna girerseniz daha net bir şekilde anlarsınız.Bu olay aslında sadece Türk insanlarına yapılıyor zannediyorsanız yanılıyorsunuz çünkü Call Of Duty gibi oyunlarda da bu tür senoryaların kralı geçer bazı oyun hakkında izlediğim videolarda bile oyunlar siyasete yansımış gibi laflar duymadım da değil tabi bu bilgi tam kesin mi bilmiyorum ama bu sadece bize yapılan bir şey zannediyorsanız bilgilenin istedim.
 
Gereksiz bir neden. Boş verip oyunu oynayın. Başka oyunlarda başka ülkelerin askerini öldürürken sorun çıkmıyor da bizimkileri öldürünce ne oluyor. Her ülkenin bir tarihi ve kahramanları vardır. Türkler dünya'daki tek veya ilah ülke değil. Beğenmiyorsanız oynamazsınız. Burada ağlamanın mantığı yok. Her yere Türk bayrağı yazınca Vatan'ı kurtarmıyorsunuz.

Anlamıyorlar işte. Türklüğü ilah seviyesine çıkartan şahıslar var maalesef.

Oyunu yapanda veya cihazda hiçbir suç yok. Aileler çocuklarını eğitemediği için, doğruyu yanlışı bilmedikleri için ve zihinleri gelişmediği için bu şeylere maruz kaldıklarında zarar görüyorlar. Eğitimli birinin zaten umrunda olmayacaktır.

Türkler olarak kendimizi ilah sanıyoruz maalesef. En güçlü ülkeyiz ve herkes bize tapıyor(!).

Bu oyunla alakalı değil. Oyun üreticileri en çok ilgi çekecek, en çok sattıracak konu üzerine oyununu yapar. En çok sattıracak en çok yıkımın olduğu 1. dünya savaşı, 2. dünya savaşı ve olası 3. dünya savaşı'dır. Onun için para önemlidir. Gerisi sizin uydurduğunuz komplo teorilerinden başka bir şey değil.

Mesajla alakası yok. Oyun üreticileri en çok ilgi çekecek, en çok sattıracak konu üzerine oyununu yapar. En çok sattıracak en çok yıkımın olduğu 1. dünya savaşı, 2. dünya savaşı ve olası 3. dünya savaşı'dır. Onun için para önemlidir. Gerisi sizin uydurduğunuz komplo teorilerinden başka bir şey değil.

Haklısınız. Firmaların tek düşündüğü para. En çok yıkım getiren savaşlar en çok ilgi gören ve sattıran hikayedir. Büyük oyun firmaları bu yüzden bu savaşlara odaklanır.

Şirketlerin tek amacı para kazanmak. Bizimle bir savaş halinde değiller. En çok sattıracak oyun teması en çok zararın verildiği savaşlardır. Bundan dolayı firmalar bu şekilde oyunlarını geliştirir.

Size katılıyorum ancak benim demek istediğim tarihi saptırmaları.
Oyunun sonunda kaleyi alıyoruz ''eee ne oldu şimdi Türkiye mi'' fethettiler.
 

Geri
Yukarı