İlişkide kararsız kalmak

Anladım birden fazla yapmışsın okey. Ama bu ayrılma kararını sen ona 8 saat yazmadığın zamanlardamı aldı yoksa yeni mi aldı?
Ya şöyle birçok hata yapmışım yani ona göre ki bana bunlar hata bile denmez hata kelimesi hani aldatma olur küçük düşürme olur bunlardır bana göre şöyle özetleyim mesela bir sorun yaşıyoruz suçu bana atıp sen bitiriyorsun diyor sonradan emin misin kararında diyorum ya sus diyor bi yandan da böyle davranıyor bitirmek istemiyor ama bitirme cümleleri kuruyor.
 
Bak mesala bende tip yok ama gelip buraya özelimi yazmayacak, ufak tefek şeyleri Teknoloji forum sitesinde konusu dışı katagoride açarak buraya yazmayacak kadar akıllı olduğumu düşünüyorum. Sende tip var ama o kadar akıl yok belli ki :) Sana tek tavsiyem düşüncelerini geliştir. Tip var ama işte zihin olarak pek yok gibi neyse :)
Benim kim olduğumu bilmiyorsun ismim umut değil özelim bu evet fakat beni hayatında tanıyabiliceğini kim olduğumu bulabilicek kadar akıllı olmadığını düşündüğüm kadar akıllıyım boş yapma.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bak bende çözelim güzelim diyorum sakince halledelim bir sorun varsa elimden ne geliyorsa yapayım diyorum normal şartlarda çok anlayışlı biriyimdir.
10 tane mesaj atıyorum görüldü atıyor böyle mi çözüceğiz diyorum aşamıyorum bunları diyor. ki örnek vericeğim size yaşadığımız bir olaydan :
Eski sevgilim onunla ilk tanıştığım günlerden bir fotoğrafı görüp bu kızı mı bana değiştin gibi cümleler kullandı oda bunu gördü bende zaten engelledim dedim aradan 1 sene geçti şuan benden nedenini bilmiyorum numarasını istedi bende engelleyip adını sildiğim için o mu değil mi diye bakmak için eski sevgilime s.a yazdım selam yazdı beni o an kaydetti ppsini görüp kız arkadaşıma verdim niyetim kötü değildi o istedi diye emin olmak istedim ama o gelip bana ona geri mi dönmek istiyorsun neden mesaj atıyorsun gibi şeyler söylüyor niyetimi söylüyorum özür dilerim canımın içi gibi kelimeler kullanıyorum yapma özür de dileme diyor ne desem arafta kalıyorum hep suçlu ben oluyorum.

Benim kim olduğumu bilmiyorsun ismim umut değil özelim bu evet fakat beni hayatında tanıyabiliceğini kim olduğumu bulabilicek kadar akıllı olmadığını düşündüğüm kadar akıllıyım boş yapma.
Son kısımda arkadaş ibretlik ayarı vermiş.
 
Yeeey çok yakışıklıyım sokağa çıksam her kız bana düşer, ben mükemmelim ama sevgilim benden kat ve kat daha değersiz ve tipim çok iyi ama Tanrı vergisi sonuçtaa yeeee ağlayın sizi gibi çirkinler, çirkinler ölsün (!)

Umarım kız senden ayrılır ve umarım yüz felci geçirirsin.
 
Kız arkadaşım var, yaklaşık 1 senedir süren bir ilişkimiz var.
Kendisi bana, ben de ona çok değer veriyorum. Şu corona virüs öncesi her şey çok güzeldi evde film izlemeler yakınlaşmalar vs virüsten sonra ailem dışarı çıkmama izin vermedi, yaklaşık 3 ay boyunca herkes çıksa da ben çıkamadım. Kız arkadaşım ile anca telefonda görüşebildim ki telefona bakmayı da sevmeyen bir insanım, genelde LoL falan oynarım. Neyse ilişkimizde birkaç sorun oldu, önceden ben kaybetmekten gram korkmazdım çünkü tip olarak cidden iyi bir tipe sahibim, seneye memurluk kariyerim de başlıyor ama değer verdiğim için bu kızla ciddi düşünüyordum, kavgalarımızda ilişkiyi bitirmeye çalışıp sürekli suçu bana atıyor. "Sen bitiriyorsun" gibi şeyler söylüyor ki öyle rahat hissedeceksen öyle olsun diyorum içimden, bir yanda sanki başka bir kıza dokununca ona dokunduğum gibi hissettirmeyeceğini söylüyor, sanki onu sevdiğim gibi sevemeyeceğimi değişeceğimi, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ki asla böyle basit bir ilişki istemem. Her türlü zorlukta abartılmayacak hatalarda bile yanımda dursun isterim aldatma gibi konularda ayrılması normal ama bir 7-8 saat yazmadım diye de ayrılmak istemez bir insan.
Kızın ilişkinizi önemsemediği çok belli. Eğer gerçekten ayrılmamak istese ve ilişkiye değer verse her naneye kavga çıkartmaya çalışmaz.
Ulan onu bunu boş verinde bende @safakuyanikk niye konu sahibi olarak gozukuyor?
Bende de.
 

Geri
Yukarı