Kalp ritim bozukluğu

Kesinlike bu konuda es verilmez sağlık her şeyden önce gelir. İnternette şifa aramak ise çok yanlış. Direkt olarak acile gidin veya randevu alın kalp doktoruna İstanbul Anadolu için Kartal da (koşuyolu olması lazım) bir hastane var.

Hocam buraya tedavi olmak için gelmedim zaten, sadece bir sorun oluşturur mu diye sormaya geldim. :)
 
@UBerk gerek yok dostum kızmaya ha sağlık diyorsun haklısın ama endişe etmemeli ben kendi durumumu doktora danıştım öyle karar verdim kendi bileceği iş bu durum aritmi yaşayan herkes de olağan bir durum.
1594678812855.png
 
Daha önce bu forumda saçı döküldüğü için şampuan önerisi isteyen birisine, yanlış şampuan önerdikleri için kel kalmıştı. Bence şifayı burada aramak çok saçma ve bir o kadar da tehlikeli.
En yakın zamanda bir randevu alarak doktora gitmelisiniz.
 
Daha önce forumda saçı döküldüğü için şampuan önerisi isteyen birisine, yanlış şampuan önerdikleri için kel kalmıştı. Bence şifayı burada aramak çok saçma ve bir o kadar da tehlikeli.
En yakın zamanda bir randevu alarak doktora gitmelisiniz.

Evet haklısın kimse kalpsiz kalmamalı.
 
@UBerk gerek yok dostum kızmaya ha sağlık diyorsun haklısın ama endişe etmemeli ben kendi durumumu doktora danıştım öyle karar verdim kendi bileceği iş bu durum aritmi yaşayan herkesde olağan bir durum.
Eki Görüntüle 614450
Tabii ki ancak sağlık riske atılmaz. Gerek yok demek doğru değil. Gidilmeli.
 
Hocam doktorun dedikleri şeyleri yapmayı bıraktım, hareketsizleştim, sağlıksız beslenmeye başladım. Bence düzelmeliyim. Biraz daha bekleyip kesin sonuca ulaşmaya çalışacağım.

Sorunun bu yüzden olduğunu düşünmeye başladım.
 
En basitinden gidip EKG çektirebilirsin. Ancak tavsiyem bir efor testine girmeniz. B12 ve demir değerlerinize de baktırın. Sigara vb. kötü alışkanlıklar varsa zaten baştan geçmiş olsun :)
 

Geri
Yukarı