PS 4 alınır mı?

Vandal

Picopat
Katılım
26 Temmuz 2020
Mesajlar
99
Sizce 2. el bu devirde PS4 alınır mı? 2000 - 1500 arası bütçem bulunuyor bütçemi arttırmak istemiyorum. Daha önce hiç kullanmadım hangi oyunlar olduğunu pek bilmiyorum.
 
2. el hiç bir şey alınmaz bence. Eğer alacağım derseniz de satıcıyla alakalı her şeyi alın ki sizi bir yerden engellerse siz de ikinci yerden ulaşırsınız. Daha öne çok dolandırıcı haberleri gördü bu forum...
 
Hocam sizin gibi bütçesi olanlar için güzel tercih olur. PS kendine özel oyunlar sunar. God of War, Spider-Man, Lost of us, Uncharted gibi. Aklıma gelmeyenler de var. 3 yıl daha oyun desteği gelecek. Spor oyunları daha uzun süre gelir. PS tarafının diğer avantajı yaygın olması. Kolayca oyun takas edebilirsiniz. Konsol alırsanız Online oyun için abonelik almanız gerekiyor. Mesela PS için PS Plus gibi. Hem Online oyun imkanı, hem bedava ve indirimli oyun imkanı sunuyor. Diğer tercih ise Xbox One tarafı. Burada Gamepass avantajı var. Ücretsiz olarak daha fazla oyun var. Online için Live Gold veya Gamepass Ultimate almak gerekir. Xbox tarafında özel oyun yok. Aynı oyunlar PC için de var.
 
Bütçe düşükse ve PC toplanamazsa belki alınabilir. Ancak PS4 yerine Xbox One öneririm. Soğutma olarak ve güç tüketimi olarak daha başarılı. İlk nesil PS4 ve PS4 Pro'lar jet gibi ses çıkarıyorlar ve su gibi elektrik içiyorlar.

Geçen 1250TL'ye Slim görmüştüm, kolsuz. Öyle ucuza görürseniz alınabilir.

İlk siyah fat Xbox One'lar 700-800TL'ye gidiyorlar. Cidden çok ucuz öyle bir konsol için. Game Pass alırsınız, istediğiniz oyunu ayda 10 TL'ye falan oynarsınız.
 
Kesinlikle alınabilir. Yukarıdaki dostumun da dediği gibi en az 2-3 yılı daha var PS4'ün. Ayrıca oyunları takas veya al-sat şeklinde 0 zararla çoğu oyunu rahatlıkla bitirebilirsiniz. İkinci el almak konusunda da önceki nesil konsollar kadar sıkıntılı cihazlar değil PS4. Yani ikinci el temiz alındığı sürece kullandığınız süre boyunca cihazla alakalı bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
 
PS4 yerine seçimimi 2100 TL'ye R5 1600+ RX 570 sistem olarak yapabilirim. PS4 daha önce hiç kullanmadım sadece merak ediyorum.
FPS Online oyunlara ayrı bir zaafın varsa(CS:GO, PUBG, R6 gibi) PC alman daha mantıklı olur. Zaten PS4 exc. oyunlarında gözün yoksa bence de PC alman mantıklı bir seçim olur.
 

Geri
Yukarı