Forumda hatalı kriz yönetimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fryzen

Kilopat
Katılım
24 Temmuz 2017
Mesajlar
5.888
Makaleler
24
Çözümler
3
Öncelikle merhaba, size hoşnut olmadığım ve muhtemelen sizin de hoşnut olmadığınız bir durumdan bahsetmek istiyorum. Sosyal'i bırakanlar her zaman oluyordu ama onların sayısı son dönemde iyice arttı. Üstelik hatırı sayılır bir kısmı site yönetimiyle ters düşüp bıraktı. Hem bırakanların, hem de forum ile ters düşenlerin eleştiri konuları baskılamak istercesine kilitlendi. Konunun, şikayetlerin üstüne düşülmedi. Topluluğun haklı istekleri dikkate alınmadı. Konu kilitlemeleri kavgayı önlemek için değil susturmak için kullanılıyor. Kötü amaçla söylemiyorum ama göz ardı ederek kriz yönetilmez. Bu şekilde devam ettiğiniz sürece yaprak dökümü ne yazık ki sürecek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gündür ayrılma konuları açıldı. Hiçbiriyle sorunumuz yoktu ki moderasyon olarak kin de gütmüyoruz.

Bugün çift hesap olayı yaşandı. Kullanıcı iki hesap açmış. Sistem bunu tespit etmiş. Biz uzun uzun baktık ancak başkasının olduğuna ya da hesabın çalındığına yönelik delil yok.

Açılan her moderatör konusuna cevap veriyoruz. Kilitliyorsak bu konunun sapmaya başlaması yüzünden.

Ne bir baskılama ne de susturma var. Bunun yanında kriz olduğunu da düşünmüyorum.
 
Millet bene troll için geliyor. Konu dışı bölümü aşırı boş bir hale dönüştü. Ayrıca çok iyi bilgisayar bilgisi olan birçok kişi gitti. Herkese cevap verme zorunluluğum olduğunu hissediyorum çünkü birçok hata hakkında bilgilidirim. Ama ne olursa olsun bilmediğim birçok şey var ki bunları bilenler de hep ayrıldı. Bu hafta @Faruk28 arkadaş ayrıldı ve Linux işletim sistemleri hakkında çok da bilgiliydi. Bir de @Kerem00 arkadaş giderse forum çöker ne yazık ki. Benim de gitme gibi bir durumum var. 12. sınıfım ve akşamdan akşama girebiliyorum. Hayırlısı...
 
Çoklu üye kullananlar bol bakmayın farklı ağdan giriyorlar. Bazı konularda kendisine yorum yapıldığı çok belli oluyor. Farklı ağdan giriyorlar tabi işin kurnazlığı orada.
 
Son düzenleme:
Çoklu üye kullananlar bol bakmayın farklı ağdan giriyorlar. Bazı konularda kendisine yorum yapıldığı çok belli oluyor. Farklı ağdan giriyorlar tabi işin kurnazlığı orada.
VPN? VPN kullanımını da tespit edebiliyorlar mı ki?
 
Nedense Konu Dışı kategorisindeki konularda seçici davranmaya başlayınca, kötü damgası yedik...
Mesaj ve beğeni kasma konuları açılmasını önlemek Sosyal'de son yıllarda gördüğüm en doğru karar. Hatta rapor etmişliğim de vardır. 👍
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı