Uzaylıların var olduğuna gerçekten inanıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mantık olarak biz de uzaylı sayılıyoruz. Gerçi sayılmasaydık da evet inanıyorum derdim.
 
Rica ediyorum su bilim konularini Kuran & Ayet referanslariyla kirletenleri raporlayin.
Her bilim konusunu hic bir halt bilmemelerine ragmen kirletiyorlar. 8 sayfa mesaj olmus %60 'i bu cahil cuhela yuzunden doluyor.

Modlar da konuya alakasiz mesaj diye ceza versin artik.

Bu mesajin kendisinin de konuyla alakasi yok, bana da ceza verin verecekseniz, yeter ki su cahil ruhban sinifi bir temizlensin.
 
Görmediğim şey var olsa da olmasa da benim için yoktur. (Metafizik'ten bahsetmiyorum, fizik yasalarına göre söylüyorum. Yoksa çok şükür müslümanım :) )
 
Kusura bakmayın yoğundum cevap veremedim yorumlarınızın hepsinin birer birer okuyacağım şimdi.
 
Bundan asırlar önce insanları bilim konusunda da bilgilendiren ve araştırmalar sonucunda Kuran'da yazılan bilimsel konuların doğru çıktığı kutsal kitabımızı neden örnek olarak göstermiyoruz?
Yine döndüler dolaştılar konuyu dine bağladılar, bıktık, usandık sizden yahu. Evren hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz buna rağmen o kadar kendilerinden eminler ki evrendeki en zeki varlık biziz diyecek kadar benciller.


Kuran ve diğer kutsal sayılan kitaplar bilime ışık tutmaz. Bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmayın. Bahsettiğin ayette uzaylı kastedilmemesine rağmen çıkıp diyorsun uzaylılar kitabımda geçiyor. Uzaylılar ile ilgili tek bir ayet geçmiyor bunu anlayın. Bilim çıksa dese evrende başka hiçbir canlı yok kanıtlasa bu durumu siz 180 derece yine dönersiniz ya zaten Kuran da uzaylılar geçmiyor dersiniz bu defa da, yeter artık. Ayetleri işinize geldiği gibi yorumlamaktan vazgeçin. Bilim konularında senin gibilerin bu kitapları örnek göstermenizden bıktık. O dönem insanlarının evren hakkındaki bilgileri ne kadarsa Kurandaki evren bilgileri de o kadardır. Yıldızları şeytanlara atılan taşlar olarak tasvir eden bir kitaptan bilime yol göstermesini beklemek saçmalık.

@bitwise Ya sinirlenip sert mesaj yazma olan sana olacak, senin gibi birisinin bunlar yüzünden ceza yemesine katlanamıyorum.
 
Bizden farklı canlıların yaşaması için bizimle aynı ihtiyaçları olmadığına göre neden olmasın? İlla ki biz de uygun ortam oluşup var olduğumuza göre (tamamen kendi fikrim, başka yerlere çekmeyiniz) aynısı onlar için de geçerli. Yakın zamanda birbirimizin varlığından haberdar olucağımızı sanmıyorum. Uzun yıllar sonra canlılar yaşamını devam ettirebilirse farklı şeyler yaşanabilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı