LoL'de haksız yere yasaklanmak

Liber Pater

Kilopat
Katılım
17 Ocak 2016
Mesajlar
1.431
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yarım saat önce bir unranked maça girdim. Takımdan biri oynayacağım karakteri yasaklayıp bana küfürler savurdu. Bende biraz kendimi savundum doğal olarak. Bunun altında kalamadım ve Mid çıkmasına rağmen Skarner aldım, Teleport+Smite girdim. Maç boyunca benim Pick'imi banlayan koridorda feedledim ve 14 gün ban yedim. Bana haksızlık yapanlar herhangi bir cezaya maruz kalmazken ben cezaya maruz kaldım. Bu algoritma bence çok yanlış. Ben şahsen Pick'imin banlanıp üstüne küfürler savurulması gibi bir durumda asla normal şekilde oynayamam. İntikam almak için farklı yollara başvururum. Bunu herkes yapar diye düşünüyorum çünkü çok sinir bozucu bir durum. Nasıl banımı kaldırtabilirim?
 
Hayır. Tabii ban yemeliydim fakat neden sadece ben ban yiyorum? Lobi ekranında reportladım fakat hiçbir şekilde geri dönüş almadım.
Sistem feedlemeyi çok kolay algılar. Diğer sebepler bu kadar kesin değildir. Küfürü de algılar ama direkt banlamaz. Çünkü küfürün önüne geçebilirsin. Adamı mutelersin olur biter. Ama feedleyen birisini mutelemen hiçbir işe yaramaz.
 

Geri
Yukarı